5-Звездна сигурност и безопасност
Ford Kuga Hybrid
С Ford Kuga SUV изборът е ваш
Избор от три задвижвания: хибрид плъгин хибрид и конвенционално задвижване, различни нива на оборудване и цветове
Стартирай своето приключение с Ford Kuga в комфорт
Ford Kuga Plug-In Hybrid
Най-продаваният плъгин хибрид в Европа за 2021
FORD KUGA
Елегантен, ефективен, динамичен: Ford Kuga се предлага не само с бензинови и дизелови двигатели, но и в две електрифицирани версии. Насладете се на чисто и високоефективно  шофиране на SUV с електрифицирано задвижване Plug-in Hybrid или самозареждащ се пълен хибрид.
Изборът е Ваш!

Удобно зареждане у дома. До 64 км пробег в електрически режим на шофиране и скорост не по-висока от 130 (по WLTP)

CO2 емисии - 29 г/км
Charging type - плъгин хибрид
Трансмисия(s) - Автоматична
Разход на гориво - 1,3 л/100 км.


Самозареждащ се хибрид, с голяма хибридна батерия, която осигурява шофиране в изцяло електрически режим за по-кратки разстояния и при по-ниска скорост.

CO2 emissions - 146 г/км
Зареждане - Регенеративно спиране
Трансмисия - Автоматична
Разход на гориво - 6,4 л/100км

Изключителна мощ, директно впръскване. Ецобоост - двигател с изключителна мощ и ефективност.

CO2 emissions - 163 g/km
Charging type - N/A
Transmission(s) - 6-степенна ръчна
Fuel consuption - 7,2 л/100км
Усъвършенсътвана дизелова технология за повече мощност, въртящ момент и нисък разход на гориво.

CO2 emissions - 154 g/km
Charging type - N/A
Transmission(s) - 6-степенен автоматик
Fuel consuption - 5,9 л/100км


Ford Co-Pilot360 - Личният ви асистент за шофиране
Ford Co-Pilot360 съчетава няколко асистиращи системи, като интелигентната система за круиз контрол със система за разпознаване на пътни знаци (iACC), която поддържа крейсерската скорост и автоматично регулира разстоянието до превозните средства отпред. Ефективността на тези асистиращи системи беше потвърдена в независим сравнителен тест от Euro NCAP
Влезте в още по-свързан свят
Изцяло новата Kuga се предлага с вградения модем FordPass Connect *, предоставящ множество изключителни възможности за съвсем ново ниво на пътуване. Разширените опции за дистанционно управление ви позволяват да управлявате изцяло новата си Kuga отвсякъде - можете да използвате телефона си, за да намерите вашето превозно средство, да заключите или отключите врати и дори да стартирате двигателя дистанционно, за да загреете автомобила в студена сутрин.
Самозарядна ефективност
Самозарядният Ford Kuga Hybrid съчетава високо-ефективен 2.5-литров Duratec бензинов двигатели зареждан от батерия електромотор. 
Голямата батерия на хибридната система осигурява електрически заряд достатъчен за шофиране в електрически режим на кратки разстояния и се зарежда по време на движение и спиране на автомобила.
АДАПТИРА СЕ КЪМ ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ
Ford Kuga впечатлява не само с атрактивния си дизайн, но и със своята гъвкавост и функционалност. Можете да увеличавате товарното пространство, от което се нуждаете чрез промяна на позицията на задните седалки. 
Отлична Сигурност 5-Звезди
SUV автомобилът Ford Kuga е отличен за с 5 звезди от Euro NCAP - водещата независима организация в Европа за излседване на сигурността и безопасността на автомобилите. Ford Kuga предлага максимална безопасност за вас и вашите спътници със системите си за активна и пасивна безопасност споспбни да разпознават пешеходци и велосипедисти и да предотвратят челен сблъсък.