Следпродажбено обслужване

Получавайки Вашия нов Ford, Вие ще се насладите не само на комфортно шофиране, но и ще получите високо ниво на услуги, които сме горди да Ви предложим чрез оторизираните ни дилъри на Ford.

Ние ще вложим също толкова старание, когато обслужваме или ремонтираме Вашия Ford, така както и когато го създавахме. Екипът ни от висококвалифицирани сервизни специалисти ще Ви помогне да поддържате.

Вашия Ford в перфектно състояние, наслаждавайки се на безопасно шофиране, което ще допринесе за запазване висока препродажбена стойност на автомобила Ви.

В този раздел ползвателите на автомобили Ford ще намерят подробна информация за поддръжка, гаранционни условия и покритие, оригинални резервни части Ford и практични аксесоари.

За ваше улеснение разделът съдържа наръчници на потребителя за различните модели на Ford, които можете да изтеглите или разгледате онлайн.

Не пропускайте нашите специални оферти, които ще Ви помогнат да се подготвите за новия сезон, спестявайки пари. За повече информация или въпроси, Вие може да използвате контактите описани подробно в дилърската мрежа ТУК.

5 години гаранция

5 години спокойствие и увеличена стойност на Вашия нов автомобил:

  • 5-годишен хоризонт без рискове и разходи за ремонт;
  • Възможност за 5-годишен лизинг и висока остатъчна лизингова стойност;
  • Лесна замяна по време на лизинга или в края му с нов автомобил от Мото-Пфое*;
  • Значително увеличена търговска остатъчна стойност на Вашия автомобил;
  • Още по-голяма увереност в продукта;
  • Доверие и добавена стойност.

Страни на валидност на гаранцията

Гаранцията е обект на допълнителни условия и териториално покритие. За повече информация се обърнете към Вашия дилър на Ford.

Научете повече за гаранционните срокове на Ввашия автомобил от сервизната книжка.

*С Ford получавате две години заводска гаранция и три години гаранция от Вашия дилър.

Сервизиране на Ford

Ние прилагаме политика за постоянно подобряване на разработваните от нас продукти. Понякога провеждаме кампании за обновяване (Field Service Action) на вече продадени автомобили, за да инсталираме подобренията, които сме разработили в нашите заводи.

При всяко посещение в оторизиран дилър на Ford Вашият автомобил ще бъде проверен за наличието на неизпълнени кампании за обновяване. Тези кампании Ви се предоставят безплатно независимо дали автомобилът Ви е закупен нов или употребяван. Ако сте закупили употребяван автомобил, Ви приканваме да проверите за наличието на подобни кампании, за да може автомобилът Ви да бъде оборудван с нашите последни нововъведения.

Надяваме се с това да отговорим по-пълноценно на Вашите очаквания и същевременно да повишим сигурността, надеждността и стойността на Вашия автомобил.

Особено важно е да обслужвате автомобила си съгласно сервизните интервали, приложими за Вашия автомобил, както са посочени в този Сервизен портфейл.

Точният вид на необходимите ремонти за всяко сервизно обслужване зависи от модела на автомобила, както и от начина, по който го експлоатирате. Вашият дилър ще Ви предостави копие от проверовъчния списък с извършеното обслужване, който описва всички дейности, извършени на автомобила Ви след всяко сервизно обслужване.

Можете да свалите копия от тези проверовъчни списъци от интернет адреса: www.etis.ford.com/fordservice.