Сервизни кампании

24 часова пътна помощ

За срока на заводската гаранция

Ford Assistance

Програмата за пътна помощ “Ford Assistance” е предназначена да гарантира спокойствието на потребителите на автомобили Ford. Тази програма предоставя помощ в случай на повреда по време на заводската гаранция, която е две години. Програмата е приложима за всички нови пътнически автомобили Ford и търговските автомобили на Ford за период от две години от първоначалната регистрация. Тя се отнася до автомобила и може да се използва от всеки, който управлява Вашия автомобил с Ваше позволение. Има ограничения при определени случаи на повреди в автомобилите.

Ако автомобилът не може да се отремонтира на място, ние можем, по наша преценка, да предложим на Вас и Вашите пътници алтернативни начини да достигнете до дестинацията си или да се завърнете вкъщи. Това включва заместващ автомобил, продължаване на пътуването и настаняване в хотел. Програмата “Ford Assistance” е налична в цяла Европа, 24 часа на ден, всеки ден от годината.

За да се свържете с “Ford Assistance”, моля изберете телефонния номер, отбелязан срещу “Ford Assistance” в това издание, независимо от мястото на възникване на аварията.

Център за обслужване на клиенти:

Телефон

+359 2 9842 394

+359 878444146

Интернет адрес

www.ford.bg

www.motopfohe.bg

 

Пътна помощ “Ford Assistance”:

телефон: +359 2 9848 565

След втората година

Ръководени от желанието си постоянно да подобряваме обслужването на лоялните си клиенти, в Мото-Пфое взехме решение да разширим услугата „24-часова пътна помощ“ извън рамките на заводската гаранция на Вашия автомобил. Сега вече всеки клиент, управляващ автомобил Ford на възраст над 2 години от датата на първа регистрация, може да разчита на безплатна пътна помощ в рамките на България за срок от 12 месеца. За целта е необходимо при регулярното техническо обслужване в оторизиран сервиз на Ford, което се извършва съгласно одобрената от Производителя чек-листа за съответния интервал, да попитате Вашия приемчик за абонаментна карта. Освен на територията на България, услугата е валидна и на 50 км в Сърбия, Македония, Гърция, Турция и Румъния.

Пълните условия ще откриете на www.uab.org

Аз обичам своя Ford

Ние вярваме, че продажбата на автомобила е само стартът на взаимоотношенията с нашите клиенти. Качественото клиентско обслужване е наша цел и отговорност – в целия спектър от продукти и услуги, които Ford и Мото-Пфое предлагат.

Обновената програма 4+ цели да предложи преференциални условия за сервиз на автомобили на възраст над 4 години. При посещение на който и да е Упълномощен сервиз на Ford в България, Вие ще получите клиентска карта, която Ви гарантира 20% отстъпка от цената за труд и резервни части при регулярно техническо обслужване или ремонт на Вашия Ford *. Картата се издава по идентификационен номер на автомобила, и е валидна дори при смяна на неговия собственик – едно допълнително преимущество, което не бива да се подценява.

Какво Ви дава сервизирането на автомобила в Упълномощен сервиз на Ford:

  • Ремонтите се извършват от обучени специалисти, разполагащи с необходимата техническа документация.
  • Упълномощените сервизи на Ford са оборудвани с диагностична апаратура, универсален и специален инструмент, и машини и съоръжения съгласно стандартите на производителя, които непрекъснато се актуализират и осъвременяват.
  • Висококачествени оригинални резервни части с гаранция.
  • По-висока пазарна стойност при продажба.

За да получите клиентската карта за Вашия автомобил:

  • Запишете си час в избран от Вас Упълномощен сервиз на Ford;
  • Закарайте автомобила си в сервиза в уреченото време;
  • Автомобилът ще бъде прегледан безплатно по утвърдена от производителя чек-листа;
  • Ще получите неангажиращо предложение за евентуално необходими ремонти;
  • След попълване на формуляр с Вашите координати за контакт, ще получите пластмасова карта с надписан идентификационен номер на автомобила, и маркирани преференциални условия;
  • Картата важи при представяне във всеки Упълномощен сервиз на Ford на територията на Република България.

* Преференциите по картата не може да се комбинират с други промоции/преференциални условия. 

Свали "АЗ ОБИЧАМ СВОЯ FORD" в PDF

Сервизни акции

Ford Motor Company Limited непрекъснато следи своята продукция, както и автомобилите при сервизно обслужване. Сервизните акциите на производителя имат за цел, да повишат устойчивостта, надежността и експлоатационните качества на автомобилите. Тук Вие може да намерите информация за актуалните сервизни акции на Ford. Вложените в изпълнението на сервизни акции труд и резервни части са напълно безплатни за Вас. Ние ще се погрижим да сведем до минимум единствения Ви разход – Вашето време, а автомобилът ви ще върнем още по-съвършен.

Можете да проверите, дали Вашият автомобил подлежи на сервизна акция на www.etis.ford.com