Корпоративни клиенти

Доброто управление на автомобилния парк е предизвикателство за всяка компания и неговото значение става все по-стратегическо за постигането на добри финансови резултати. Оптимизирането и планирането на разходите, и въвеждането на икономични транспортни решения е водещо за всеки успешен бизнес.

Последните тенденции, които съществено промениха автомобилната индустрия, са наемането вместо придобиването, мулти-бранд управлението на автомобилен парк, а напоследък все повече и споделеният служебен автомобил (corporate car sharing).

Наясно сме с все по-високите изисквания и очаквания на бизнеса към мобилните услуги и за да изградим успешни партньорства, предлагаме насреща качествен продукт с рентабилна експлоатационна стойност, и с всички съпътстващи услуги на едно място.

За калкулирането на общата стойност на експлоатацията на всеки служебен автомобил, освен цената на неговото придобиване (около 40%), е необходимо да се предвидят и разходите за поддръжка и ремонти, застраховки, лихви, амортизация, данъци и такси, гориво, разходи за управление.

Нашият екип от високо квалифицирани консултанти е в състояние да предложи цялостно транспортно решение – от избора на подходящия автомобил според индивидуалните нужди на всеки бизнес, през оптимизиране на неговия жизнен цикъл на експлоатация според планирания годишен пробег, до оптимизиране на всички съпътстващи разходи.

Нашите предимства са:

 • богатата гама леки, пътнически и лекотоварни автомобили Ford;
 • специализирани автомобили – широк избор от допълнително специализирано оборудване, преоборудване или трансформация;
 • 17 оторизирани търговско-сервизни комплекса в цялата страна;
 • пълен набор от собствени финансови услуги (финансов и оперативен лизинг)
 • без външни финансови институции и посредници;
 • собствени застрахователни услуги при водещи компании на пазара;
 • лизингови схеми с включено пълно обслужване, подмяна на гуми, заместващ автомобил;
 • краткосрочни и дългосрочни наеми;
 • оценка и обратно изкупуване на настоящ автопарк;
 • информация и съпоставяне на разходите за ползване;
 • телематика.

Най-големите ни клиенти и партньори, опериращи големи фирмени автопаркове, се обслужват от нашия специално създаден отдел „Ключови клиенти“ – екип от специализирани консултанти, които ще Ви предложат не само персонализирани финансови и сервизни продукти, но и ще търсят заедно с Вас иновативни решения според спецификата на Вашия бизнес. За всеки наш ключов клиент отговаря персонален консултант – една точка на контакт за всички въпроси.

Заедно с нашите големи клиенти и бизнес оператори в страната, ние даваме възможност на крайните потребители да получават най-добрите продукти. Партньорство с нас избраха компании като: Метро Кеш енд Кери, Виваком, Теленор, DHL, Глаксо, Кока-Кола, Фьоникс Фарма, Филип Морис, Орбико, Комак Медикал, Нестле и много други.

За повече информация или организиране на среща с наш консултант, моля свържете се с нас:

Тел. (359 2) 984 2 214, (359 2) 984 2 370

e-mail: fleet@motopfohe.bg