2024-02-06

FORD PRO ПРЕДСТАВЯ ИЗЦЯЛО НОВИЯ TRANSIT CONNECT PHEV

Ford Pro разкри изцяло новия компактен лекотоварен автомобил Transit Connect, който допълва новото поколение високопроизводителни електрифицирани лекотоварни автомобили Ford Transit в Европа.
 
Усъвършенстваните задвижвания включват първия Transit Connect plug-in хибрид, който осигурява електрически пробег до 110 км, както и възможност за бързо зареждане с променлив и постоянен ток.
Transit Connect PHEV

Клиентите могат да се възползват и от по-голям товарен капацитет с обем на товара до 3,7 м3, както и от сгъващи се седалки за допълнително пространство за моделите Kombi. Допълнителните характеристики на модела включват нова опция за интелигентно задвижване на всички колела, свързано дигитално информационно табло и най-широкия досега набор от усъвършенствани системи в помощ на водача. 

Transit Connect PHEV 1,2 е последната стъпка от електрифицирането на семейството Transit на Ford Pro в Европа, след въвеждането на водещия в сегмента E-Transit, електрическия E-Transit Custom 1,3 - първата електрическа версия на най-продавания еднотонен ван в Европа 5 - и E-Transit Courier. 1,6 

Transit Connect е проектиран да обслужва широк спектър от дейности и да покрие пълния спектър от изисквания на клиентите на компактни лекотоварни автомобили. Моделът се предлага с къса или дълга база и каросерии с две места - Van или пет места -Kombi. 
 
Новото товарното пространство на панелния ван осигурява увеличен товарен обем от 3,1 м3 или 3,7 м3 в зависимост от избора на междуосие. Максималният полезен товар е до 820 кг, 8 а  капацитета на теглене до 1500 кг 9 позволява на клиентите да пренасят широк набор от оборудване и товари според нуждите на бизнеса си. 

10-инчов цифров инструментален панел става стандартен за цялата гама с конфигурируем основен дисплей. Това в комбинация с 10-инчов цветен централен сензорен екран13 с налична свързана навигация14 допринасят за създаване на стилно и функционално дигитално-информационно табло.
 
Шофьорите, които използват служебен телефон за навигация или за връзка с клиенти, ще могат да се възползват от Apple Carplay и Android Auto, 15 с безжично зареждане на устройства в сериите Limited и Active. 

Серията предлага разнообразни опции покриващи всички сегменти: автопаркове, майстори/ работници и за лични нужди:
 
• Trend – предлага се за ванове и комби модели, насочени към купувачи с автопарк, които търсят добра сделка и искат да оптимизират разходите си.
• Limited – висококачествен ван със 17-инчови алуминиеви джанти, разполагащ с допълнително работно пространство в облегалката на пасажерската седалка. 
• Active – стилен и желан, но стабилен и здрав Kombi вариант, вдъхновен от SUV с LED светлини и релси на покрива