2023-08-30

Ford представя следващо поколение Nugget кемпер ван – по-интелигентен, по-функционален и електрифициран - готов за приключения

  • Следващото поколение Transit Custom Nugget се базира на най-новата автомобилна технология на Ford с подобрена свързаност, по-добро пътно поведение и нови задвижващи системи – включително PHEV опция.
  • Изцяло новият Nugget на Ford съчетава усъвършенствани нови системи на автомобила с първокласен интериор на кемпер, за да осигури по-приятно изживяване по време на приключения.
  • Новият многофункционален Nugget притежава многозоново разпределение на пространството, разработено с водещия производител на кемпери Westfalia.

Дънтън, Англия, Август, 2023 – Ford разкрива изцяло новата версия от следващо поколение на популярния си кемпер Transit Custom Nugget, който съчетава най-новите характеристики на автомобила и интериор на кемпер, за да предложи още по-приятни приключения на пътя. За първи път клиентите на Nugget ще могат да избират усъвършенствано електрифицирано задвижване с нов plug-in хибриден (PHEV) модел. 
Изцяло новият кемпер Nugget е разработен в партньорство с водещия производител на кемпери Westfalia и се отличава с популярното многозоново вътрешно пространство, което продължава да отличава Nugget от неговите конкуренти

Следващото поколение Nugget използва изцяло новата автомобилна платформа на Ford, която стартира тази година за водещите на пазара Transit и Tourneo Custom,1 и която въвежда нови подобрения на дизайна, свързаност и технологии за шофиране, за да направи бягството сред природата по-лесно и по-приятно. 
 "Предназначението на Nugget е да помага на собствениците си да покоряват нови места с допълнителния комфорт, свързаност и PHEV на новия модел, те могат да отидат по-далеч от всякога. Клиентите ни казват, че използват своите кемпери Nuggets като семейни автомобили, за да закарат приятели или за придвижване на велосипедите си или дори го слагат в плановете си за едно по-вълнуващо изживяване след като се пенсионират, ето защо ние проектирахме най-новия Nugget, така че да прави всичко това", сподели Ханс Шеп, генерален мениджър на Ford Pro, Европа.