2024-04-09

НАЙ-НОВИТЕ МОДЕЛИ В ЛЕКОТОВАРНАТА ГРАМА НА FORD – НОСИТЕЛЯТ НА НАГРАДАТА ВАН НА ГОДИНАТА – FORD CUSTOM И НАЙ-БЕЗОПАСНИЯТ ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛ - FORD COURIER ВЕЧЕ ОБСЛУЖВАТ НУЖДИТЕ НА А1 БЪЛГАРИЯ

Най-новите модели в лекотоварната грама на Ford – носителят на наградата ван на годината – Ford Custom и най-безопасният лекотоварен автомобил - Ford Courier вече обслужват нуждите на А1 България

Вече 10 години Ford е лидер в лекотоварната гама в Европа, предлагащ безкомпромисни решения за всички нужди на бизнеса.

Ford Transit Custom е най-продаваният еднотонен ван в Европа през миналата година. A изцяло новият модел предлага уникални дигитални системи, които го превръщат в мобилен офис.  Ford SYNC 4** е с нов 5G модем за супер бърза свързаност; 13-инчов сензорен екран и разпознаване на глас при разговор, софтуерни актуализации за над 30 модула в автомобила; Alexa Built-in; накланящ се волан, който го превръща в бюро и гъвкава каросерия MultiCab, за да надгради показателите за производителност, поставени от предшествениците му. Новият модел е изцяло проектиран и разработен, за да бъде в полза на бизнеса и да помага на клиентите със свръхбърза свързаност и софтуер проследяваш работно време, зареждане и производителност. 




Много е полезно да се слага обяснителен тескт на снимките

Неслучайно именно А1 България, като водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения се довери на изцяло новият Transit Custom за обновяването на своя автопарк. Компанията е първата в България, която ще обслужва бизнес нуждите си с избраният за ван на годината – Ford Transit Custom. А1 добавиха и 40 броя от изцяло новия Transit Courier във варианти на товарна и пътническа каросерия Tourneo. Новата генерация Courier e с подобрена свързаност и повишена производителност, с разширен товарен обсег, проектиран така, че да побира две европалета и максимален полезен товар до 850 кг. 

Интелигентните системи за подпомагане на шофирането, включително адаптивен круиз контрол Ford Co-Pilot 360 Assist с поддържане на лентата за движение, асистент за предотвратяване на сблъсък, интелигентен асистент за намаляване на скоростта, разпознаване на пътни знаци и асистент за паркиране с камера отзад, правят шофирането и работата по-лесни, по-интелигентни и по-безопасни - с грижа за служителите на компанията. Изцяло новият Courier ще отведе бизнеса на ново ниво на продуктивност и ще предизвика революция за местния пазар, съчетавайки качествата на Transit гамата на Ford с високо стандартно ниво на оборудване и гаранция.
Пояснения и правни бележки