2023-10-05

FORD MUSTANG MACH-E Е НАЙ-НАДЕЖДНИЯТ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

Според проучване за надеждност, проведено от британското издание What Car?, Ford Mustang Mach-E е най-надеждният изцяло електрически автомобил, предлаган в момента в Обединеното кралство.
Резултатите от тазгодишното проучване проведено от британското издание What Car?,  определящо най-надеждните електрически SUV поставят Ford Mustang Mach-E на първо място в класацията. В проучването са включени изцяло електрически автомобили на възраст до 5 години.
Електрическите SUV са проектирани да предложат най-доброто от двата свята: чисто електрическо управление и практичността на каросерията на SUV. Не е изненада, че това е един бързо развиващ се автомобилен клас със сериозна конкуренция от различни марки.

Ford Mustang Mach-E да е първият изцяло електрически автомобил на Ford и технологиите и опита на марката го превръща в най-надеждният електрически SUV, според потребителите. Данните на проучването сочат, че нито един от притежателите на Mach-E не е съобщим за повреда или неизправност на автомобила. С резултат от 100%, Мак Е е безапелационен победител в сегментите на електрическите автомобили.
По мнение на собствениците на Mustang Mach-E, той е най-добрият автомобил, който са притежавали и определено най-надеждният. 
Надеждността на Mach-E е само едно от достойнствата на автомобила. Изключителният дизайн, спиращо дъха ускорение от 3.7 секунди, напредничава инфотеймънт система СИНК 4, голям пробег и изключително спортно поведение отделят този Ford от множеството конкуренти.