Открийте изцяло новия Ford Puma EcoBoost Hybrid

С крак пред времето. Това е духът на изцяло новия Ford Puma – кросоувър хибрид, въплъщение на тенденции, актуални за бъдещето. Вдъхновен от хората, които избират действието. Вдъхновен от теб.

Новият Ford Puma е създаден да задоволи редица ежедневни потребности на модерния човек – необходимостта от сигурност, удобство, комфорт, свързаност, минимизиране на разходите, грижа за околната среда и не на последно място стилно представяне в обществото.

Животът е енергичен, променлив и много интересен. Изцяло новият Ford Puma идеално представя този начин на мислене, комбинирайки цялата атлетична мощ на SUV за приключения на открито с динамичното пространство на компактен градски автомобил и стилната изисканост на висококачествен автомобил.

Красиво скулптурираният екстериор оставя дълго и трайно впечатление, след като веднъж сте видяли втомобила. Стилната оригиналност и внушителният вид са комбинирани с внимателно обмислени функции. Заедно с разнообразната гама интелигентни технологии за подпомагане на водача и новото поколение ефективна хибридна технология изцяло новият Ford Puma е най-добрият спътник за града.

Неотдавна Ford предложи на света най-добрия бензинов турбо двигател, с вместимост само от 999см³, но с мощност от 100 до 126 к.с. и впечатляващо икономичен разход на гориво. Години наред никой не успя да подобри постижението на 1-литровия EcoBoost, така че предизвикателството си остана за Ford. С новия Ford Puma инженерната мощ на синия овал представя и впечатляващия резултат на новите си усилия: 1.0 EcoBoost mHEV – мека хибридна технология в комбинация с доказан двигател.

Открийте Ford Puma EcoBoost Hybrid. Той е в България и е готов за тестдрайв с Вас – заявете пробно шофиране.

Изцяло новият Ford Puma се появява на българския пазар с комплимент за първите си клиенти: 0% лихва. Предложението за 0% лихва е валидно за финансовообвързан лизинг с опция за придобиване на собственост, срок до 4 години, 20% авансова вноска, 35% остатъчна стойност и ограничение в пробега до 90 000 км. Предложението „0% лихва“ важи единствено за Ford Puma и не може да се комбинира с други специални търговски условия. За да научите повече подробности и да получите отговор на възникнали въпроси, се свържете с търговски консултант в наше най-близко и удобно за Вас дилърство.