Miss Ford Selfie на Автомобилен Салон София 2022 ще спечели страхотна награда

За времето на провеждане на Автомобилен салон София 2022 Ford България организира конкурс за Мис Ford Селфи. 

Правилата са прости и лесни. На щанда на Ford в зала 1 на Интер Експо Център от 4 до 12 юни включително са изложени най-новите, красиви и технологични европейски модели на марката. Има даже гост от гамата на Ford в САЩ, който в момента е може би най-търсеният автомобил в Северна Америка. За него, както впрочем и за голяма част от останалите модели на щанда, клиентите чакат с готовност по година и повече. Освен да разгледат, да получат повече информация, да направят тест-драйв и да преценят, кой автомобил най-много им подхожда, на щанда на Ford представителките на по-нежната част от човечеството могат да спечелят и изкусителна награда.

Всяка дама, решила да си направи селфи с модела Ford, който най-много харесва на щанда на марката, има шанс да стане Мис Ford Селфи в конкурса, организиран от Ford България и Мото-Пфое.

Ето правилата за участие, мили дами:

  1. Правите си селфи с най-харесвания от Вас Ford модел
  2. Публикувате го на профила си в Instagram
  3. Тагвате @fordbulgariatoday
  4. Включвате в поста си следните три хаштага: #missfordselfie, #fordbulgaria, #sofiamotorshow
  5. Вече участвате в конкурса.

Чрез жребий, на 15 юни ще определим Мис Ford Селфи, победителка в конкурса. Името ѝ ще обявим на Instagram-профила @fordbulgariatoday.

За награда Мис Ford Селфи ще се наслаждава на дълъг уикенд в четиризвезден хотел в Банско, заедно с обичан човек. Нещо повече - уикендът за двама ще е на колелата на нов автомобил Ford. 

-----

Общи условия:

Играта се организира от Мото-Пфое за времето на провеждане на Автомобилен салон София 2022. В нея могат да участват дами, навършили 18 години. Снимките се публикуват в личните Instagram профили на желаещите да участват. Трябва да са изпълнени всички условия, обявени нагоре, в това число да са изписани правилно всички от посочените тагове и хаштагове. В играта нямат право да участват служители на фирмената група Мото-Пфое и техните семейства. Организаторът си запазва правото да изключи от играта участници, които не спазват добрия тон и не са изпълнили всички условия. В случай че спечелилата участничка в конкурса не потърси наградата си до 15 юли 2022 г., наградата се предоставя на определена в жребия резервна участничка.