Ford Transit сега със специални условия за автомобили на склад

Ford Transit сега със специални условия за автомобили на склад

Ford Transit е повече от категоричен, сега с 5 години гаранция или четвърт милион километра пробег! Възползвайте се от специалните условия за автомобили на склад!

Ford Transit притежава легендарен статут и се е превърнал в синоним за ван, благодарение на пословичната си издръжливост, изключителна здравина, надеждност, товароносимост, функционалност и ниски експлоатационни разходи. Всичките над 450 модификации се предлагат с 12% отстъпка от ценовата листа.

Transit се предлага като шаси кабина, ван и пътнически бус (до 17+1 места), но може да бъде трансформиран и в много други специализирани варианти, за да отговори на специфичните нужди на всеки бизнес. Задвижван е от иновативния дизелов 2.0-литров EcoBlue двигател с мощности от 105, 130 и 170 к.с. Може да бъде избран с механична или автоматична 6/10 степенна трансмисия, както и с предно, задно или AWD задвижване.

Две поредни години,  2016 и 2017 г., лекотоварните автомобили на Ford са на първо място по продажби в Европа, според данните на ACEA. 

Всички лекотоварни модели на Ford се предлагат с 5 години гаранция или 250 000 км пробег.