Ford Mondeo. Впечатляващ пак и пак. Сега от 405 лв. с ДДС на месец.

Ford Mondeo. Впечатляващ пак и пак. Сега от 405 лв. с ДДС на месец.

Mondeo се появи за първи път в моделната гама на Ford през 1993 година и веднага стана Кола на годината в Европа. Оттогава насам вече четири поколения Мондео поред впечатляват с визия, динамика и практичност, която е подходяща едновременно за семейството и за бизнеса. С това моделът си спечели през десетилетията клиентска група от твърди привърженици във всички европейски държави. Това са фенове, които следят новостите и подменят всеки свой следващ автомобил отново с Mondeo.

За всички български поддръжници на Mondeo и за изкушените да закупят автомобил от класа му сега, създадохме ексклузивна юбилейна оферта за най-последната версия на модела - реверанс към този изключителен автомобил по случай 30 години Мото-Пфое.

  

Последната генерация Ford Mondeo е създаден с цел отвъд обикновената естетика. Впечатляващият му външен дизайн обезпечава минимално съпротивление и с това подобрява разхода на гориво. За тихата и изискана атмосфера в купето спомагат използваните най-качествени материали, а персонализираните интериорни опции, съчетани с простора и удобството в задната част, допълват комфорта и насладата от изживяването.

Mondeo предлага отлични и най-съвременни решения според вкуса и нуждите Ви с огромен избор за Вашата комфортна мобилност:

  • напредничави и икономични дизелови двигатели EcoBlue с мощност от 150 к.с. и 190 к.с.
  • самозареждащ се хибрид с 48-волтова технология, обединяващ най-доброто от света на бензиновите двигатели и електрификацията на автомобилите
  • задвижване на 4-те колела, наред с версиите с предно предаване
  • 3 варианта на купето – 4 врати, 5 врати или комби. Важно е да изтъкнем, че комби-модификацията дава възможност за ДДС-кредит
  • 6-степенна ръчна, 8-степенна автоматична трансмисия или автоматична безстепенна – за хибридните версии

Сега получавате Mondeo от разнообразен по модификации и видове задвижване склад в България на превъзходни специални условия с ценови бонуси. Лизинговата вноска започва от 405 лева на месец с включен ДДС.

Разгледайте възможните варианти за Mondeo по каталог и ценова листа и се осведомете за специалните цени при нашите търговски консултанти в най-близкия шоурум на Ford от този списък, както и да поискате предварителна демонстрация онлайн или заявете тест-драйв тук.

Разнообразие от модификации е налично на склад в България, за които гарантираме изключителните специални цени, с включен ценови бонус от минимум 7 200 лева. Посочената месечна вноска от 405 лева с ДДС е за Mondeo Trend, седан с 4 врати, 2,0 л EcoBlue, 150 к.с., 6-степенна механична трансмисия, с ценоразписна цена в размер на 59 680 лева с ДДС преди бонуса и специална цена с включени бонуси от 51 920 лв. с ДДС. Изчислена е при финансов лизинг за срок от 5 години, с опция за придобиване, 30% първоначална вноска и 30% остатъчна стойност, обвързана с максимален пробег от общо 90 000 км за периода.

Офертата е валидна до 20 ноември или до изчерпване на количествата на склад. Изображението е с илюстративна цел.