Ford Courier Van. Компактен, но с огромни възможности

Ford Courier Van. Компактен, но с огромни възможности

Сега срещу 199 лева на месец помага на всички, които имат нужда от надежден превоз 

Трудолюбивият Ford Courier Van Trend, с двигател 1.5 TDCi, 100 к.с., с удоволствие ще се втурне във всяко бизнес предизвикателство в града или извън него. Въпреки подвеждащо компактния външен изглед, работливият му характер изпъква при преноса на товари. Надеждността и издръжливостта му са огромни, както е присъщо за всеки чистокръвен представител на лекотоварната фамилия Transit. Неслучайно, гаранцията за автомобила се разпростира на 5 години или ¼ милион километра.

За удобството и сигурността не само на багажа, но и на шофьора, в оборудването на ограничената серия с много специална цена са включени: климатик, странична товарна врата, дневни светлини, осветление в товарното отделение, ABS, стабилност при теглене, асистент при потегляне под наклон, протекция против преобръщане, асистент при внезапно спиране, контрол при поднасяне и много други!

199,00 лева без ДДС на месец е осреднена месечна вноска при финансов лизинг за Courier Van Trend 1.5 TDCi 100 к.с. с базово оборудване, с включено 15% ценово  предимство, при 5-годишен лизинг с първоначална вноска 6877,00 лева без ДДС (8252.40 лева с ДДС), остатъчна стойност 8736,93 лева без ДДС (10484,32 лева с ДДС) и лимитиран пробег 90.000 км. Отделно се дължат застраховки и такси. Предложението не се комбинира с други специални условия и важи за бизнес клиенти. Едно предложение на MOTO-PFOHE LEASING за бизнес клиенти. Условията са валидни за лимитирано количество автомобили. Предлагаме и изкупуване на Вашия стар автомобил, финансиране и пълен пакет услуги от Мото-Пфое. Преференциалните условия са с включена търговска отстъпка. Цените са без ДДС, за бизнес клиенти с възможност за данъчен кредит. За обвързано предложение можете да изберете конкретен автомобил на https://sale.ford.bg/ и да поискате подробнa оферта. Съветваме Ви във всички случаи да се обърнете към наш търговски консултант.