Новият Ford Focus

Новият Ford Focus

ПО-СТИЛЕН ОТ ВСЯКОГА - НОВИЯТ FORD FOCUS

С поразителен нов дизайн и свързаност от следващо поколение, изживяването с Focus е по-добро от всякога. Нов и интуитивен 13,2-инчов цветен сензорен екран разполага с усъвършенствана технология SYNC 4. Premium Connectivity и Ford Secure ви поддържат безпроблемно свързани и ви дават достъп до високотехнологични функции. Влезте в електрифициран свят на ефективност и контрол с новата автоматична трансмисия EcoBoost Hybrid PowerShift; специално създадена, за да направи всяко шофиране по-плавно. За да подобрите гъвкавостта, нова зона за мокри вещи във Focus Комби ви позволява да държите вашето мокро и сухо оборудване отделно. Изберете от здравата практичност на Ford Focus Active; луксозният комфорт на Titanium или вдъхновения от спорта стил на ST-Line.

Интелигентна свързаност

Останете свързани със света около вас с новата инфоразвлекателна система SYNC 4. Включва 13,2-инчов сензорен екран с висока разделителна способност, навигация, плюс усъвършенствано гласово управление с разпознаване на разговорен диалект. Новият Focus може безжично да се свърже с вашия смартфон чрез Android Auto/Apple CarPlay, което прави всяко ново пътуване още по-лесно.

По-плавни и неусетни пътувания

Новият Focus EcoBoost Hybrid се предлага с усъвършенствана автоматична трансмисия Powershift. Седемстепенната автоматична трансмисия с двоен съединител** е проектирана прецизно, за да осигури по-ефективно задвижване, което допълва електрически повишената производителност на хибридния двигател.


SYNC 4: Не шофирайте, докато сте разсеяни или държите мобилно устройство. Използвайте гласови системи, когато е възможно. Някои функции може да са заключени, докато автомобилът е в движение. Някои функции, може да не са съвместими с по-стари мобилни устройства.

Android Auto™ и Apple CarPlay™: Изисква телефон с активна услуга за пренос на данни и съвместим софтуер. SYNC 4 не контролира продукти на трети страни, докато се използват. Съответните производители са изцяло отговорни за предоставената функционалност.


**Powershift автоматична скоростна кутия е достъпна опционално в комбинация с двигател 1.0 EcoBoost Hybrid (MHEV).