Дни на отворени врати в Пловдив през юни

Новият дом на Ford Ви очаква с премиерни модели и ексклузивни предложения

С огромна гордост и удоволствие информираме, че за своите клиенти и приятели разкрихме най-големия автомобилен комплекс в Пловдив, изключително модерен и високотехнологичен. Изграден и оборудван по най-новите стандарти на Ford и със сервиз, който е без компромис в качеството на машините и съоръженията, новият автомобилен център на МОТО-ПФОЕ в града на тепетата, несъмнено, е един от най-добрите в региона. Ще ни намерите на адрес – Голямоконарско шосе, преди разклона за с. Радиново в посока Пловдив.

След дългата изолация вкъщи Ви каним в новия ни, впечатляващ и изключително модерен комплекс в гр. Пловдив. Заповядайте през целия месец юни в новия ни дом, за да се запознаете с най-горещите новости от Синия овал. Компактният кросоувър Ford Puma с иновативен двигател EcoBoost Hybrid, новия Ford Kuga, който представяме специално за Вас предпремиерно в Пловдив и дръзкия, способен и атрактивен пикап Ranger Raptor. В чест на новия дом на Ford в Пловдив сме подготвили ексклузивни условия за автомобили на склад, валидни само през месец юни. Всеки един от премиерните ни модели Ви очаква лично да го тествате. На място ще имате възможността да разгледате и се убедите сами във високото ниво на новия ни комплекс, който отговаря изцяло на световните стандарти на Ford. Горди сме от факта, че изцяло новият оторизиран сервиз на бранда е оборудван по последни стандарти и актуални технологични изисквания на производителя и, без съмнение, е един от най-добрите в региона.


Очакваме Ви през целия месец юни в нашия нов комплекс на Ford в Пловдив, за да се срещнете лице в лице с всички новости от Ford и заедно да се насладим на удоволствието от динамичното шофиране!

Очакваме Ви. Координатите ни са: 42°11'30.6"N 24°40'19.7"E

В картите на Google: https://bit.ly/3f4PgLR