Повече място за бизнеса ви, когато се нуждае от развитие
FORD TRANSIT COURIER VAN
Компактен? ДА! Малък? Никога!
FORD TRANSIT COURIER VAN
5 години гаранция или 250 000 км.
FORD TRANSIT COURIER VAN

FORD TRANSIT COURIER Ван

Transit Courier Van е най-компактният ван в нашата гама Transit.

Той е идеален за извършване на бързи доставки, преминаване през тесни улици и достъп до натоварени пространства, които други по-малко компактни ванове не могат да достигнат.

Transit Courier Van се предлага с един ред седалки, за да увеличи максимално пространството за товар.

Въпреки че Transit Courier Van е малък ван, той разполага с изненадващо щедрите 2,3 кубически метра товарно пространство*. Предлага се и в редица конфигурации на задвижване, включително опциите за високоефективен бензинов двигател EcoBoost или дизелов двигател EcoBlue.

С набор от иновативни функции за свързване и интелигентни технологии за подпомагане на водача: Transit Courier Van помага да улесните работния си ден.

Комбинацията от размер, товарно пространство и ефективност правят Transit Courier Van отличен ван за всички професии.
ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА
ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

ИНТЕЛИГЕНТНО ОРГАНИЗИРАНО ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО
Transit Courier Van се предлага с набор от прегради, които разделят пътническата кабина от товарното пространство. Когато опционалната сгъваема мрежеста преграда се комбинира със седалката на пътника, можете да натоварите предмети с дължина до 2,59 метра през задните врати и в кабината. Това създава впечатляващо товарно пространство за малък ван.
БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ FORD ECOBOOST
Transit Courier Van се предлага с революционния 1,0-литров бензинов двигател. Двигателят, носител на множество награди, ви дава цялата мощност, която бихте очаквали от конвенционален 1,6-литров двигател, но постига по-добра икономия на гориво и ниски емисии на CO2. Перфектен за пъргав малък ван.
КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ
Прегради, велосипеди, ниски стени... Камерата на Transit Courier Van показва каквото и да е зад вас на екран, вграден в централната конзола. Освен че разкрива обекти, които може да пропуснете, системата показва виртуални линии, за да ви помогне да паркирате в най-малкото пространство. Камерата за задно виждане прави този компактен ван още по-пъргав и страхотен градски автомобил за доставки. Камерата се активира автоматично, когато изберете задна предавка.
SYNC 3
Ford SYNC 3 е усъвършенствана система, която ви позволява да останете свързани и да контролирате своя телефон, музика и навигационна система. Изберете гласови команди, или 6-инчов цветен сензорен екран с жестове за навигацията. Live Traffic може да ви помогне да избегнете задръстванията. Можете дори да извикате списък с местни ресторанти, просто кажете „Гладен съм“.
МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ
Благодарение на интелигентния интериорен дизайн, кабината на Transit Courier Van има изненадващо много място за съхранение за малък ван. Рафтът за съхранение над главата е достатъчно голям за папка A4 и гарантира, че всичко, от което се нуждаете, е лесно на една ръка разстояние.