Функционалността среща елегантността
FORD GALAXY TITANIUM HYBRID

FORD GALAXY


Пътувай в лукс, стигни със стил

Ford Galaxy е луксозен седемместен автомобил, който глези водача и пътниците, предлагайки първокласен комфорт и пространство. Ергономичните седалки осигуряват отлична опора за гърба, а версията Galaxy V-Line предлага предни седалки с функция за масаж. Вторият ред седалки има ISOFIX система за закрепване на до три детски столчета или седалки, а когато имате нужда от допълнително място за багаж, можете да сгънете всички неизползвани седалки с едно натискане на бутон.

Във Ford Galaxy комфортът върви ръка за ръка с ефективността и производителността. Сега Galaxy се предлага във версия с пълно хибридно задвижване (FHEV), която е съчетана с 2,5-литров бензинов двигател. В комбинация с автоматична скоростна кутия, той осигурява отлична мощност и въртящ момент, икономия на гориво и ви позволява да теглите до 1510 кг. Впечатляващи характеристики за хибриден автомобил. 

Ford Galaxy с хибридно задвижване

Открийте самозареждащия се бензинов хибрид. Този двигател е по-ефективен, като същевременно предлага впечатляваща мощност 190 к.с.  и 200Nm. въртящ момент. 
Hybrid
Самозаряден пълен хибрид, в който батерията се зарежда от движението и регенеративното спиране на автомобила, а заряда позволява шфиране в електрически режим при ниски скорости и кратки разстояния в градски условия.

CO2 Емисии: 148-149 г/км

Зареждане: РЕГЕНЕРАТИВНО СПИРАНЕ

Трансмисия: АВТОМАТИЧНА

Комсумация на гориво: 6.4 - 6.5 (л/100км)

Безкомпромисно модерно задвижване
Благодарение на използваниет модерни технологии Ford Galaxy е едновременно мощен и икономичен. Благодарение на хибридната система с 2.5-литров бензинов двигател, която предлага 190 PS и 200 Nm въртящ момент, Galaxy е изключително мощен и едновременно с това икономичен седем местен автомобил.
Шофирай с лекота в тежкия трафик
Интелигентният адаптивен автопилот със "спри и тръгни" функция ви позволява да определите своята скорост на шофиране и едновременно с това дистанцията с автомобила пред вас. Когато системата разпознае забавяне на трафика, автопилотът ще поддържа зададената дистанция, когато се движите със скорост по-ниска от зададената. Сусистемата може дори напълно да спре автомобила в тежкия трафик.  Щом автомобила пред вас потегли системата автоматично ще увеличи до зададената от вас скорост ако пътя пред вас е свободен. Идеално решение за движение в натоварения трафик. 
ЛУКСОЗНО, ГЪВКАВО ПРОСТРАНСТВО
Ford Galaxy се предлага със специално проектирани ергономични седалки с ISOFIX закрепване на до три детски столчета/седалки. С изправени седем седалки разполагате с щедрите 300 литра багажно пространство, което лесно може да бъде увеличено до 1301 литра при необходимост с едно натискане на бутона, за да свалите задните седалки. Усъвършенстваната свързаност с приложението FordPass включва дистанционно заключване и отключване и предупреждения за състоянието на автомобила ви, които се изпращат директно до вашия смартфон, така че винаги да сте информирани. Изваяният, съвременен интериорен дизайн на Galaxy, ви обгръща с първокласни материали и луксозни масажиращи седалки на V-Line и ви предлага първокласно изживяване при пътуване.
СЕДАЛКИ, КОИТО ОСИГУРЯВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОПОРА... И МАСАЖ
Седалките в Galaxy са проектирани да предложат максимална ергономия и комфорт, за да сте свежи при дългите си пътувания. Седалките предлагат допълнителни опора там където има нужда и дори могат да ви масажират, за да се освежите. Можете да настроите много-контурните седалки в Galaxy според лоичните ви предпочитания, за да почувствате пълния комфорт на автомобила.
Система, която ви помага да предпазите пешеходците
Асистентът за предотвратяване на сблъсък разпознава автомобили и пешеходци на пътя, които биха могли да пресекат пътя ви и ви предупреждава за тяхното присъствие. Ако не реагирате, системата автоматично задейства спирачките. Тази технология функционира при скорости до 80 км/ч и е предназначена да предотврати или намали челните сблъсци и техните поражения.