Изцяло новият EXPLORER

 Изцяло новият EXPLORER

НОВИЯТ EXPLORER ВЕЧЕ Е ТУК

Създаден за лукс, оборудван за приключения. Изцяло новият Ford Explorer представлява забележителност в съвършенството на SUV. Елегантният му екстериор е изваян така, че да създаде усещане за усъвършенствани възможности. Красиво завършеният и универсален интериор позволява до седем души да се возят комфортно, като същевременно разполага с щедро багажно пространство. Усъвършенстваният Plug-in Hybrid, съчетан с интелигентна система за задвижване на всички колела, осигурява впечатляваща мощност с изключителни нива на ефективност. С множество допълнителни функции и интелигентни технологии, изцяло новият Ford Explorer е проектиран да посрещнете света в комфорт и стил.

Проектиран до съвършенство

Настанете се удобно зад волана на изцяло новия Ford Explorer и се обградете с набор от най-модерни технологии. Сигурно представяне в градски условия, планински приключения и всичко между тях с усъвършенстваната система за управление на терена. Отдайте се на дълги шофирания, като активирате адаптивния темпомат със Stop and Go. Можете дори да изберете дали да приоритизирате електрическата мощност, мощността на бензиновия двигател или комбинацията от двете. Всички тези системи работят безпроблемно заедно, надграждайки вашето изживяване всеки път, когато седнете зад волана.

По-добрият начин за пътуване

Всеки ред на таблото, всеки шев в пищните кожени седалки, всеки материал, използван във вътрешното пространство, всеки детайл в завършения и гъвкав интериор на новия Explorer е проектиран и изграден, така че да се чувствате специални всеки път щом се докосвате до тях. Отличава се със специална звукова система B&O, 12.3” дигитален екран и усъвършенстван модем FordPass Connect. Винаги ще си намерите извинение, за още едно кръгче.

Способност

Изцяло новият Ford Explorer е елегантна комбинация от изпитани възможности и усъвършенствана хибридна ефективност. Прецизно проектираната Plug-In Hybrid система с 3,0-литров V6 EcoBoost бензинов двигател ви помага да поемете света по-ефективно от всякога. А усъвършенстваната 10-степенна автоматична скоростна кутия с роторен превключвател на предавките гарантира, че винаги сте в правилната предавка в точното време. Това е SUV, който е създаден специално, за да осигури зашеметяваща динамика на шофиране, изключителен контрол и несравнимо управление на пътя.

Технологии за безопасност

Изцяло новият Ford Explorer разполага с множество модерни технологии, подсигуряващи максимална сигурност на вас, вашето семейство и другите участници в движението. Системи, като асистент за предотвратяване на сблъсък с откриване на пешеходци и контрол на стабилността, активно помагат за предотвратяване на инциденти.

Създаден за приключения

Изцяло новият Ford Explorer е проектиран от нулата за надеждност и съвършенство. Има място за седем души, които да седят удобно. А когато всички облегалки бъдат сгънати, имате на разположение 2274 литра товарно пространство. Над 800 Нм въртящ момент означава, че можете да теглите до 2500 кг. Така че независимо дали планирате уикенд на голф или дълго пътуване със семейството, никога няма да ви липсва място.

Детайлна виртуална обиколко 360°