100% няма как да не видиш нашите супер оферти!

100% няма как да не видиш нашите супер оферти!

Сложи паметна точка на лятото с подобаващи оферти за широка гама от множество модели на склад. Не са за изпускане. Още е знойно и лениво, напред са празниците на топлия септември... И ни чака път. Много, много път. Да завъртиш ключа и да отпрашиш нанякъде. Затова, накъдето и да те отвее вятърът, от Ford сме ти приготвили превъзходни неустоими условия за ширoка гама модели на склад, които само до 30 септември са с двуцифрени намаления. 100% няма как да не ги разгледаш. Знаем, че вече си любопитен, затова ето и малко повече.

1. Ford Fiesta с до 14% отстъпка
Ексклузивни цени от 24 648 лв. или на лизинг от 225 лв. на месец 

Любимият градски автомобил на Европа Ford Fiesta 5 врати, ниво BUSINESS, бензинов двигател 1.1, 85 к.с., цвят Race Red/Blazer Blue. С включен климатик, 8-инчов цветен дисплей, задни паркинг сензори, асистент за спазване на лентата, фарове за мъгла и много други!

2. Новият Ford Focus с до 15% отстъпка

Ексклузивни цени от 32 589 лв. или на лизинг от 297 лв. на месец

Високо технологичният Ford Focus 4 врати, ниво TREND, носителят на 11 награди двигател Ford EcoBoost 1.0 100 к.с. С включен автоматичен климатик, предотвратяване на сблъсъци, автоматични фарове + LED дневни светлини, автопилот с програмируем ограничител на скоростта, асистент за спазване на пътната лента, електрическа паркинг спирачка и много други!

3. Ford EcoSport с до 14% отстъпка

Ексклузивни цени от 31 280 лв. или на лизинг от 397 лв. на месец

Многофункционалният градски SUV Ford EcoSport, ниво CONNECTED, носителят на 11 награди двигател Ford EcoBoost 1.0, 125 к.с., с включен климатик, ABS (Антиблокираща система) + ESP (ел. стабилизираща програма) + HLA (асистент при потегляне по наклон) +RSC (система против преобръщане), LED дневни светлини, 4.2“ TFT-екран + Bluetooth-свързаност и управление от волана и резервна гума, монтирана на вратата на багажника!

Има и още.

  • C-Max с отстъпки до 17%
  • Mondeo с отстъпки до 18%
  • Mustang с отстъпки до 9%

Очакваме те с всички специално намалени само за лятото модели на https://sale.ford.bg/ и в шорумите на Ford в цялата страна!

Септември е. Ще се лее път!

Условията са валидни до 30.09.2020г. или до изчерпване на наличните количества автомобили на склад. Предлагаме и изкупуване на Вашия стар автомобил, финансиране и пълен пакет услуги от Мото-Пфое. Преференциалните условия на всички модели са с включена търговска отстъпка. Цените на моделите Fiesta, Focus и EсoSport са с включено ДДС. Посочените месечни вноски са изчислени при условията на 5-годишен финансово обвързан лизинг с 20% авансова вноска и 35% остатъчна стойност за Fiesta и Focus и 15% остатъчна стойност при EcoSport. Изображенията на автомобилите са с илюстративна цел. За обвързано предложение можете да изберете конкретен автомобил на https://sale.ford.bg/ и да поискате подробнa оферта. Съветваме Ви във всички случаи да се обърнете към наш търговски консултант.