Роден да бъде див. Новият Ranger MS-RT добавя привлекателност и още по-мускулест дизайн към най-продавания пикап в Европа

Ford Ranger MS-RT предлага на клиентите поразителен дизайн и ексклузивни щрихи ръчна изработка

 

Ford разработи ексклузивен нов модел на всепризнатия пикап Ranger в партньорство със специалистите по дизайн MS-RT, съчетавайки зашеметяващ външен вид, вдъхновен от моторните спортове, с първокласна спецификация и уникални, ръчно изработени детайли.

Новият Ranger MS-RT предлага на клиентите версия на най-продавания пикап в Европа от най-висок клас, която е повлияна от Ford Ranger Raptor. Новият модел е получен в комбинация от щедрото оборудвания Ranger Wildtrak, споделящ един тон полезен товар и избор на стилове на каросерията Super Cab или Double Cab. Ексклузивният Ranger MS-RT ще се предлага от дилърите на Ford на определени европейски пазари от лятото на 2021 година.

Внушителен външен вид, изискани детайли

Уникалният екстериор на Ranger MS-RT включва ръчно изградена предна решетка с ефект на въглеродни влакна и интегрирани фарове за мъгла. Удивителният страничен профил добавя към спортния характер, докато 20-инчовите алуминиеви джанти OZ Racing, удължените арки на колелата и изваяните странични форми създават целенасочена стойка. Лаковете Frozen White, Sea Grey или Agate Black подчертават внушителния стил, украсен с огледални капачки с ефект на въглеродни влакна, аеродинамична лента за натоварване и баджове MS RT.

Кабината Ranger MS-RT се отличава с първокласна кожена тапицерия с контрастни оранжеви шевове. Амбиентното осветление и отопляемите предни седалки създават комфортна обстановка, докато MS-RT детайлите за подложките добавят усещане за изработка по поръчка. Системата за свързване и навигация 1 на SYNC 3 на Ford с 8-инчов сензорен екран опростява достъпа до комуникационни и развлекателни функции, а камерата за обратно виждане 2 помага при паркиране или прикачване към ремарке.

2.0-литровият дизелов двигател EcoBlue 3 с битурбо 213 к.с. на Ford е с изключителни характеристики и теглителна сила, като същевременно предлага подобрение на автомобила и оптимизирана горивна ефективност.

Оборудван с усъвършенстваната 10-степенна автоматична скоростна кутия, каквато споделя и спортният автомобил Ford Mustang, задвижващият механизъм осигурява 213 к.с. и 500 Нм въртящ момент за преместване на полезни товари до 1 098 кг 4 и маса на теглене от 3 500 кг. Избираемата система за задвижване на четирите колела на Ranger е запазена за оптимално сцепление с офроуд, докато саундбоксът, контролиран от приложението Maxhaust, се предлага като опция за клиенти, желаещи спортен саундтрак.

MS-RT е квалифицирана компания за трансформация и модификация на превозни средства, работеща с утвърдения партньор на Ford за моторни спортове M-Sport. Така опитът, спечелен от Световния рали шампионат, помага да се създадат изумителни версии на водещите лекотоварни автомобили на Ford.

Като най-нов модифициран модел на Ford, Ranger MS-RT се присъединява към вълнуваща гама от преобразувания, създадени по строги фабрични стандарти и достъпни директно от дилърите на Ford, включително микробусите Transit Custom и Transit Connect MS-RT и кемперът Transit Custom Nugget ван.

„Ranger MS-RT е предназначен за клиенти, които ценят трудолюбието и възможностите на Ranger, но искат състезателното родословие и ръчната завършеност на серията MS-RT. Това привличащо вниманието превозно средство смесва десетилетията на успех на Ford в пикапите с впечатляващ дизайн, вдъхновен от моторните спортове, за да предложи фокусиран върху пътя камион, съчетаващ огромна привлекателност на бордюра и трудолюбивата способност, която нашите клиенти обичат", казва Брендан Лайн, Директор Лекотоварни автомобили, Ford Европа.

 -------------------------------------

1 Не се разсейвайте, докато шофирате. Използвайте гласово управлявани системи, когато е възможно, и не използвайте преносими устройства по време на шофиране.

2 Функциите за подпомагане на водача допълват, но не заместват вниманието, преценката и необходимостта на водача да управлява автомобила. Те не заместват безопасното шофиране. Вижте Ръководството на собственика за подробности и ограничения 

3 Официално хомологираните данни за горивна ефективност и емисиите на CO2 ще бъдат публикувани преди датата на пускане в продажба. Декларираните консумации на гориво/енергия, емисии на CO2 и електрически обхват се определят в съответствие с техническите изисквания и спецификации на Европейските регламенти (EC) 715/2007 и (EU) 2017/1151, в последните им изменения. Приложените стандартни процедури за тестване позволяват сравнение между различните типове превозни средства и различните производители.

4 Карго и товарният капацитет са ограничени от теглото и разпределението на теглото. Максималният полезен товар варира и се основава на аксесоарите и конфигурацията на автомобила. Етикет на капака на вратата показва товароподемността на конкретно превозно средство.

5 Максималното теглене варира в зависимост от товара, конфигурацията на превозното средство, аксесоарите и броя на пътниците.