Оферти Сервиз

Вижте нашата лайфстайл колекция с оригинални сувенири тук.

Възползвайте се от 12% отстъпка при поръчка до 31 август 2020 г.

НЕКА ЗИМАТА ТЕ РАДВА

Ford се грижи за спокойствието на своите клиенти през зимата. До 31 декември във всеки от оторизираните сервизи на Мото-Пфое в страната ще направят безплатно оглед на цялостното състояние на Вашия автомобил Ford, който е прехвърлил възрастта от 36 месеца и вече не е в заводска гаранция. Без заплащане можете да разчитате и на сезонна инспекция, състояща се в проверка на светлините, климатичната инсталация и обновяване софтуера на управляващия модул на двигателя.

В случай че е необходима подмяна на някои важни за сигурността на автомобила компоненти и консумативи, като спирачни накладки и дискове, спирачна и охладителна течност, крушки, вкл. ксенонови, акумулатор, както и зимните гуми, ще ползвате 20% отстъпка от стойността на труда и частите. Обърнете внимание, че отстъпката важи за клиенти в сервизната мрежа, а не на магазините и не може да се комбинира с други действащи отстъпки и промоции за същите части. Затова пък, до 31 декември можете да се възползвате и от 20% отстъпка за оригинални аксесоари и техния монтаж. Подберете, какво Ви харесва от страницата https://www.ford-accessories.bg. Посочените отстъпки са валидни и след срока на кампанията, 31.12.2020, ако частите и аксесоарите не са били налични, но са поръчани в посочения период на валидност.

Съветваме Ви да си запишете предварително час за безплатния преглед. За повече информация можете да се свържете с най-близкия до вас оторизиран сервиз на Ford: https://www.motopfohe.bg/bg/dealer-network.