ОТНОВО СТРАХОТЕН, СЕГА И С ОТЛИЧНА ЦЕНА, КОЯТО НЕКА НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВА. НОВИЯТ FORD MONDEO Е ИСТИНСКИ СКЪП И ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ.

ОТНОВО СТРАХОТЕН, СЕГА И С ОТЛИЧНА ЦЕНА, КОЯТО НЕКА НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВА. НОВИЯТ FORD MONDEO Е ИСТИНСКИ СКЪП И ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ.

С впечатляващ и авангарден стил, въплътен в динамичен силует, новият Ford Mondeo подсказва още от пръв поглед за изключителни динамика и прецизност. Това е най-съвършеното Mondeo досега – с изискан и интелигентен дизайн, майсторска изработка, скъпи материали и свръхмодерни технологии. Mondeo е флагманът на Ford – най-луксозният и рафиниран автомобил на марката. Той може да е представителна лимузина и да излъчва достойнство по време на бизнес-срещите Ви, но същевременно е истински шофьорски автомобил, доставящ удоволствие от управлението на водача, както и е идеален за Вашето семейство.

Новият Ford Mondeo е създаден с цел отвъд обикновената естетика. Впечатляващият му външен дизайн обезпечава минимално съпротивление и с това подобрява разхода на гориво. За тихата и изискана атмосфера в купето спомагат използваните най-качествени материали, а персонализираните интериорни опции, съчетани с простора и удобството в задната част, допълват комфорта и насладата от изживяването.

Mondeo предлага отлични и най-съвременни решения според вкуса и нуждите Ви с огромен избор за Вашата комфортна мобилност:

  • напредничави и икономични дизелови двигатели EcoBlue с мощност от 150 к.с. и 190 к.с.
  • самозареждащ се хибрид с 48-волтова технология, обединяващ най-доброто от света на бензиновите двигатели и електрификацията на автомобилите
  • задвижване на 4-те колела, наред с версиите с предно предаване
  • 3 варианта на купето – 4 врати, 5 врати или комби. Важно е да изтъкнем, че комби-модификацията дава възможност за ДДС-кредит
  • 6-степенна ръчна, 8-степенна автоматична трансмисия или автоматична безстепенна – за хибридните версии

Сега флагманът Mondeo се предлага с превъзходни условия – специални цени, които при стартовия модел започват от 48 300 лв. с включени ДДС и ценови бонус.

 

Разгледайте възможните варианти за Mondeo по каталог и ценова листа и се осведомете за специалните цени при нашите търговски консултанти в най-близкия шоурум на Ford от този списък, както и да поискате предварителна демонстрация онлайн или заявете тест-драйв тук.

Вижте и най-горещите оферти за Mondeo на сайта sale.ford.bg.   

Разнообразие от модификации е налично на склад в България, има възможност за индивидуални поръчки, а до 31 юли гарантираме и изключителните специални цени, с включен ценови бонус от минимум 7 200 лева.

Посочената специална цена от 48 300 лв. с ДДС и включен ценови бонус е за Mondeo Trend, седан с 4 врати, 2,0 л EcoBlue, 150 к.с. с 6-степенна механична трансмисия, което е на ценоразписна цена в размер на 55 500 лева с ДДС преди бонуса.