Открий брилянтни предложения

Открий брилянтни предложения

Сега специалните ни оферти покриват всеки вкус и всяка потребност. В разнообразието от отлични модели на склад, които в момента са на неповторими цени, всяко клиентско търсене ще намери своя отговор.

Изберете най-доброто от Ford през 2020 г. на най-добри цени досега и с отстъпки до 20%. Никога повече няма да има такива находки от Ford и то толкова достъпни. Може да се каже, че такова предложение идва веднъж в живота и всеки, който се възползва, ще спечели. Ще има най-новите и модерни технологии на един от водещите производители на автомобили, Ford, на по-добра цена от когато и да било, при това веднага, от склад.

По-конкретно, намалението касае най-новите модели от 2020 година на Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga, Puma и лекотоварните Custom и Transit.

Изберете на сайта https://sale.ford.bg/ конкретен автомобил, заявете тест-драйв, поискайте ангажираща оферта, за да Ви го запазят и така си гарантирате, че автомобилът може да стане Ваш.

Най-важното е да грабнете своята ексклузивна и най-добра оферта сега, защото тя никога няма да се повтори. За повече информация потърсете наш консултант в най-близкото дилърство на Ford или се свържете с търговец през сайта ни чрез видео връзка.

 

Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш. Ексклузивните оферти на избрани модели Ford те очакват, за да променят живота ти.

За информация от наш консултант изберете най-удобното за Вас дилърство на Ford.

За видео връзка с търговец и дистанционна демонстрация на избрания от вас автомобил, последвайте този линк: https://www.motopfohe.bg/bg/about-us/mp-video-sreshta