Нека зимата те радва

Нека зимата те радва

Ford се грижи за спокойствието на своите клиенти през зимата. До 31 декември във всеки от оторизираните сервизи на Мото-Пфое в страната ще направят безплатно оглед на цялостното състояние на Вашия автомобил Ford, който е прехвърлил възрастта от 36 месеца и вече не е в заводска гаранция. Без заплащане можете да разчитате и на сезонна инспекция, състояща се в проверка на светлините, климатичната инсталация и обновяване софтуера на управляващия модул на двигателя.

В случай че е необходима подмяна на някои важни за сигурността на автомобила компоненти и консумативи, като спирачни накладки и дискове, спирачна и охладителна течност, крушки, вкл. ксенонови, акумулатор, както и зимните гуми, ще ползвате 20% отстъпка от стойността на труда и частите. Обърнете внимание, че отстъпката важи за клиенти в сервизната мрежа, а не на магазините и не може да се комбинира с други действащи отстъпки и промоции за същите части. Затова пък, до 31 декември можете да се възползвате и от 20% отстъпка за оригинални аксесоари и техния монтаж. Подберете, какво Ви харесва от страницата https://www.ford-accessories.bg. Посочените отстъпки са валидни и след срока на кампанията, 31.12.2020, ако частите и аксесоарите не са били налични, но са поръчани в посочения период на валидност.

Съветваме Ви да си запишете предварително час за безплатния преглед. За повече информация можете да се свържете с най-близкия до вас оторизиран сервиз на Ford: https://www.motopfohe.bg/bg/dealer-network.