Лекотоварната гама на Ford е с готовност за работа 24/7

Лекотоварната гама на Ford е с готовност за работа 24/7

Надежден помощник, гръбнак на бизнеса, №1 в Европа – лекотоварното семейството Ford Transit точно сега се предлага и с ценово предимство до 1000 лв.

С ултра модерните си технологии, водещите показатели товароносимост, икономичност и функционалност, издръжливостта на предизвикателни пътни условия и намалените разходи за поддръжка, гамата лекотоварни автомобили на Ford включва множество модели, налични в пътнически и товарни версии, с различни дължини и височини, осигуряващи оптимални габарити и товароносимост. Това са Courier, Connect, Custom, Transit и пикапът Ranger.

Работливи гени

Лекотоварните модели на Ford са наследници на легендарен автомобил със забележителна, дълга над 60 години, история. Първият Ford ван – “FK 1000“ – е произведен през 1953 г. в Кьолн, а първата поява на модела Transit е през 1965 г. Оттогава са произведени близо 8 000 000 автомобила, които се предлагат в над 120 държави на 6 континента. В България Transit е лидер в класа си над две десетилетия и може да се похвали с над 12 000 броя, продадени у нас от 1991 г. насам като нови.

Семейството на Transit е свикнало на работа, работа и пак работа – 365 дни в годината, седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието!

Тестове до предела за върхова издръжливост

Цялата гама на фамилията Transit обича изпитанията. При представянето на новия модел флагманът Transit мина през изпитания за издръжливост, включващи симулации на 10 години безмилостна експлоатация, сурови тестoве при 11 милиона изминати км, корозивни бани със сол и кал, температури от +40 до -40 градуса и надморска височина над 2000 м. Някои от най-екстремните предизвикателства представляват поддържане на максимална скорост в продължение на 2 месеца нон-стоп, 5 200 преодолявания на трасе с дупки и неравности със скорост до 70 км/ч, удари в 14-сантиметров бордюр с 60 км/ч, десетки хиляди часове работа на двигателя на стенд и над 550 000 затръшвания на вратите.

Всичко това е гаранция за ултимативните качества, легендарна здравина и издръжливост на лекотоварната гама на Ford. Името Transit неслучайно сред потребителите е синоним на надеждност, здравина и стабилност. Всички модели от семейството споделят тези гени на пословична държeливост, пригодност към сурови условия, върхова трудоспособност и функционалност. Намалените експлоатационни разходи се постигат благодарение на удължените сервизни интервали, скъсено време за обслужване и нисък разход на гориво. Заради всичко това гамата има гаранция 5 години или 250 000 км, което от двете настъпи първо.

Освен на полигон, лекотоварните модели на Ford са доказали и на практика своята пригодност за предизвикателни условия като българските. Съществува Transit, изминал по родните пътища 1.3 милиона км за 7 години, което се равнява на 33 обиколки на Земята или изминаване на разстоянието от Земята до Луната и обратно почти 2 пъти.

Постижения

Многократно отличавана, лекотоварната гама на Ford може да се похвали с доста престижни награди. Сред тях са призовете за Transit Custom като Международен ван на 2020 г. и на 2013 г., Ranger – Международен пикап на 2020г., Transit Courier – Ван на България за 2015 г., Transit Connect – Международен ван на 2014 г. По отношение на безопасност Ranger, Connect и Custom имат максималните 5 звезди от Euro NCAP. Като популярност сред потребителите – Ford Ranger е най-продаваният пикап на 2019 г. в Европа, а Ford многократно е най-продаваната марка лекотоварни автомобили до 3.5т (LCV) според данни на ACEA, вкл. за 2015, 2016, 2017 и първите 6 месеца на 2020 г.

Открийте лекотоварна гама №1 в Европа за 2020 г., сега със специален бонус до 10 000 леваРазберете, кой Ford Transit подхожда най-точно на бизнес нуждите ви.

  • Transit е с най-разнообразната гама в света – съществуват над 325 модификации, което означава подходящ вариант за всякакви нужди. Transit има каросериите ван, шаси кабина, бус, комби и комби ван, предлага 4 дължини, 3 височини и 3 вида задвижване – предно, задно и задвижване на 4-те колела.
  • Custom – перфектен избор при превоз на бизнес и VIP пътници, достатъчно компактен за градски условия в същото време с нужния капацитет 8+1. В товарната си версия – изключително способен и обемен
  • Connect – товарна версия с баланс между компактен ван и водеща товароносимост и обем на товарното пространство в класа си. Пътническа версия – по нищо не отстъпва на леките автомобили – комфортен, функционален, стилен
  • Courier – най-малкият представител на гамата впечатлява с върховно ниски разходи за гориво и експоатация. Надежден, компактен, здрав и функционален компактен ван
  • Ranger – ултимативният пикап на Ford, предлага превъзходна комбинация от възможност за задвижване на четирите колела с впечатляваща мощност и сцепление, съчетани с до 3,5 т максимален капацитет на теглене и до 800 mm височина на газене, което може да е разликата между това да стигнете до дестинацията си или не.

Вземете сега, при специални условия до 31.12.2020 г. за ограничено количество на склад.

Посочената оферта важи за модели от цялата лекотоварна гама на Ford. Ценовото предимство до 10000 лева не може да се комбинира с други специални предложения и важи за ограничено количество на склад. За повече информация се свържете с наш търговец. Специалните условия са валидни до изчерпване нa складовите наличности или до 31.12.2020 г, което от двете настъпи първо. Лекотоварните автомобили Ford са с 5 г. гаранция или 250 000 км., което настъпи първо. Показаните автомобили са с илюстративна цел. Ford e с най-много нови регистрации на лекотоварни автомобили в ЕС за 1-во полугодие на 2020 г.