Изцяло новият Focus. Взимаш и Караш само за 3 500 лв!

Изцяло новият Focus. Взимаш и Караш само за 3 500 лв!

Сега със специална цена и с първоначални разходи с включено каско само за 3 500 лв.

Изцяло новия Focus е признат, както на експертно, така и на медийно ниво с множество спечелени сравнителни тестове с различни конкурентни марки. Така например разходът на гориво на 1.0-литров EcoBoost е напълно конкурентен и дори по-добър от някои хибридни двигатели. 

Именно двигателят е "сърцето" на модела. Той е носител на 11 оскара за двигател на годината, световно признат 1.0-литров EcoBoost. 

Изцяло новият Focus е оборудван с екстри, типични за по-високия клас, които служат на водача за улеснение и сигурност в придвижването в града или извън него. Моделът не изневерява на своята същност и отново е лидер в стъбилността и удоволствието от шофирането. Известен е като компактен модел, който сега е с обновени пропорции и е с повече пространство за пасажерите. 

Вноска „Взимаш и Караш“ включва пускови разходи - финансов лизинг с опция за придобиване за период от 5 години, с 5 % авансова вноска, 35 % остатъчна стойност и включени разходи за гражданска отговорност, първа от четири вноски по застраховка Автокаско, регистрация в КАТ и продуктова такса. Офертата се отнася за автомобил Ford Focus Trend Edition, 1.0 EcoBoost, 125 к.с., с търговска отстъпка от 9 %. Офертата е валидна до 31.01.2020г включително. Изображението е с илюстративна цел.