За всички щастливи предстоящи пътувания

За всички щастливи предстоящи пътувания

За да сте спокойни, когато тръгвате на път, Ви препоръчваме да се погрижите за релаксиращото семейно или изпълненото с диви приключения лятно пътуване с Ford!

Безплатен оглед

До 31 юли т.г., във всеки от оторизираните сервизи на Мото-Пфое в страната ще направят безплатно оглед на цялостното състояние на Вашия автомобил Ford, който е прехвърлил възрастта от 36 месеца и вече не е в заводска гаранция. Без заплащане можете да разчитате и на лятна инспекция, състояща се в проверка на температурните стойности на климатичната инсталация и на поленовия филтър, както и оглед на цялостното състояние на колата. При извършване на друг ремонт, ще обновят безплатно и софтуера на управляващия модул на двигателя.

15% отстъпка от стойността на труда и частите

При необходимост от ремонт и подмяна на някои важни за сигурността на автомобила компоненти и консумативи, като спирачни накладки, комплекти съединител, комплекти амортисьори, пера на чистачки, крушки, вкл. ксенонови, спирачна и охладителна течности или шарнири по ходовата част и кормилното управление, ще ползвате 15% отстъпка от стойността на труда и частите. Отстъпката важи за клиенти в сервизната мрежа, а не на магазините и не може да се комбинира с други действащи отстъпки и промоции за същите части.

15% отстъпка и за оригинални аксесоари и техния монтаж

До 31 юли можете да се възползвате от 15% отстъпка и за оригинални аксесоари и техния монтаж. Подберете, какво Ви харесва от  страницата https://www.ford-accessories.bg. Посочените отстъпки са валидни и след срока на кампанията, 31.07.2021, ако частите и аксесоарите не са били налични, но са поръчани в посочения период на валидност.

Съветваме Ви да си запишете предварително час за безплатния преглед. За повече информация можете да се свържете с най-близкия до вас  оторизиран сервиз на Ford: https://www.motopfohe.bg/bg/dealer-network.  

Отстъпката от 15% за определени компоненти и консумативи важи за клиенти в сервизната мрежа, а не на магазините. Тя не може да се комбинира с други действащи отстъпки и промоции за същите части. 

Посочените отстъпки са валидни и след срока на кампанията, 31.07.2021, ако частите и аксесоарите не са били налични, но са поръчани в посочения период на валидност.

Безплатното обновяване софтуера на управляващия модул на двигателя съпътства и е бонус към друг платен ремонт.