Време е за чисто нов Ford

Време е за чисто нов Ford

Едно ново, но златно правило гласи: не отлагай нов Ford за друг път. Особено когато е на юбилейна цена и с включени бонуси. Сега е моментът за избор на най-подходящ модел от разнообразни складови наличности в България.

Само сега всички пътища водят до... златен шанс за чудесен нов Ford, наличен в България при ексклузивни условия. Открийте своя модел сред множество модели и модификации от леки и лекотоварни автомобили.

До 20 ноември 2021 г. са в сила есенните ни предложения по случай 30 години Мото-Пфое. Допълнителното предимство е, че всички изброени модели са в България и с възможност за бърза доставка. Гъвкав лизинг, според нуждите и желанията на клиента, се предлага в различни вариации, вкл. финансов и оперативен.

За да изберете точния модел, правилното място е https://sale.ford.bg/. Не забравяйте да поискате и тест-драйв.

 

Специалните оферти със златен шанс за нов Ford са в сила за налични автомобили на склад, посочени на сайта https://sale.ford.bg/ в срок до 20.11.2021 г. или до изчерпване на количествата. Ford и Мото-Пфое обръщат внимание, че наличностите са ограничени и е възможно конкретен автомобил да е продаден, докато осъществите връзка с наш търговски консултант.