"Без докосване" - Изцяло нова услуга в сервизите на Ford

"Без докосване" - Изцяло нова услуга в сервизите на Ford

Услугата за сервизиране и дезинфекциране на Ford - „Без докосване“, помага на шофьорите да запазят мобилността си. 

  • Инициативата „Без докосване“, стартира за първи път в Италия и обхвана цяла Европа, а вече е активна и в България.
  • Сервизите на Ford остават отворени, за да гарантират на клиентите сигурността на тяхната мобилност, с помощта на новата програма „Без докосване“.
  • Стартирана вследствие на коронавирусната криза, услугата „Без докосване“ гарантира, че превозните средства са дезинфекцирани преди да бъдат върнати на собствениците.

Основни ползи на услуга:

  • Не е нужно да напускате дома си.
  • Ние взимаме вашето превозно средство на посоченото от вас място и време.
  • Сервизираме го с всички предпазни средства и дезинфекционни методи.
  • Връщаме автомобила до дома Ви след ремонт, свеждайки до минимум Вашия риск от контакт.

Въпреки кризата покрай Covid-19, която изисква много хора да останат в домовете си, за някои шофьори, компании и организации, възможността да пътуват с кола или микробус, остава от съществено значение.

Чрез внедряване на услугата „Без докосване“, Ford гарантира, че клиентите ще могат да разчитат на своите превозни средства. Част от програмата е и старателното дезинфекциране на автомобилите и микробусите, преди да бъдат върнати след ремонт и сервиз.

Услугата „Без докосване“, включва носенето на ръкавици за еднократна употреба от екипите на Ford, както и дезинфекцирането на ключовете на автомобила и интериора му. Воланът, скоростният лост и седалката на водача са покрити с найлони за еднократна употреба, които се отстраняват непосредствено преди автомобилът да се върне на клиента.

Обслужването на „No Touch“ вече е въведено в много европейски страни, включително Белгия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Швеция и Обединеното кралство. Тя ще бъде разширена в цяла Европа, като през тази седмица стартира и в България.   

Нашите дилърства и сервизи са напълно ангажирани да забавят и елиминират епидемията възможно най-бързо, затова ви насърчаваме да изберете нашите сигурни услуги при необходимост, за да намалите ненужните контакти.

За да резервирате час за сервизиране, се свържете с най-близкия до Вас обект на Ford. Можете да откриете кооординати в секция "Дилърства". 

Пожелаваме на Вас и Вашите близки сигурно пътуване и добро здраве!

Грижата един за друг е общ приоритет!