ford.bg

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Изцяло новата гама Transit

От 1965 г. насам, безброй фирми са направили Ford Transit своето основно търговско превозно средство. Всички те разчитат на издръжливостта, функционалността и надеждността на Transit.

Сега, една изцяло нова продуктова гама от модели ще ви предоставят своите изключителни възможности и икономия на гориво, напреднали интелигентни технологии и съвременен дизайн. Всеки един от тях е готов да бъде ценен актив за вашия бизнес и с ниските си експлоатационни разходи, ще доведе до бърза възвръщаемост на инвестициите.

Изцяло новата гама се състои от четири специални и различни превозни средства. В низходящ ред на размер, те са: Transit, Transit Custom, Transit Connect и Transit Courier.

Каквото и да превозвате, каквито и да са вашия и амбиции, можете да сте сигурни, че новите модели от гамата TRANSIT ще отговорят на вашите очаквания.

Вижте кой Transit най-добре подхожда на вашия бизнес, използвайки ръководството по-долу.

 

Изцяло новият Transit
Здрав и безкомпромисен, настроен да предлага отлична горивна ефективност, ниски емисии на CO2 и ниски експлоатационни разходи, снабден с модерни технологии, като Ford SYNC с Emergency Assistance: това е новия Transit. Като най-голямото превозно средство в новата гама, предлага място за товар от 9.6 м3 до 15.1 куб.м. и брутна маса от 2900 кг до 4700 кг. С предлаганите Ван, Шаси кабина, Двойна кабина или Минибус, пет дължини на каросерията, както и възможност за избор на предно (FWD), задно (RWD) или задвижване на четирите колела (AWD), Transit е идеален за всеки бизнес, включително и твоя.

Вече на пазара. Вижте повече за новия Transit

Изцяло новият Transit Custom Поразително ефективен, изцяло новия Transit Custom е втория по големина модел в продуктовата гама Transit и предлага ванове с 6.0 куб.м. или 6.8 куб.м. товарно пространство и брутна маса на автомобила от 2500 кг до 3300 кг. Освен че е многофункционален и ефикасен, Custom включва много нововъведения, като преграда за товарене с отвор за дълги предмети, която позволява товарене на тръби с дължина до 3 м., дори в късата версия. Новият Transit Custom се предлага и във варианти Комби и Двойна кабина, предоставя изключително нисък разход на гориво, и е първия модел в класа си, който е награден с рейтинг от 5 звезди – максималното ниво на безопасност от Euro NCAP. Задавайки нов еталон сред търговските превозни средства, изцяло новия Transit Custom спечели престижната награда „Международен ван на годината 2013”, с най-голямата преднина в историята на наградите.
Вече на пазара. Вижте повече за новия Transit Custom

Изцяло новият Transit Connect
Споделяйки философията на изцяло новата серия, новия Transit Connect ще предлага гъвкаво товарно пространство, отличен разход на гориво и най-новите технологии на Ford, включително Active City Stop. Гъвкавата двойна предната седалка дава възможност на до трима души да пътуват в товарната версия, докато двойната кабина и комби са в състояние да превозват до седем души. С избор от две дължини на каросерията, можете да получите 3.0 или 3.7 куб.м. товарно пространство и възможност да превозвате до 1000 кг полезен товар.
Вече на пазара. Вижте повече за новия Transit Connect

Изцяло новият Transit Courier
Въпреки че е най-малкият автомобил в новата гама TRANSIT, новият Transit Courier ще ви осигури изключително товарно пространство от 2.3 куб.м. И ако това все още не е достатъчно, можете вземете допълнителните сгъваема преграда и сгъваема пътническа седалка и ще получи дължина на товарене от 2,59 м. Този модел също предлага отлична икономия на гориво и ниски експлоатационни разходи, и е оборудван с множество полезни отделения за съхранение на предмети в удобната като в лек автомобил кабина. Широкият набор от асистенции за водача и функции за безопасност включват въздушни възглавници за водача и пътниците, странични (за главата и гръдния кош) въздушни възглавници и стандартен ESC (Електронен контрол на стабилността).
Вижте повече за новия Transit Courier

Сподели: