ford.bg
Новият Ford Ranger

Ford Ranger си е спечелил репутацията на пикап, който може да стигне навсякъде и да направи всичко.

Новият Ranger има за цел да утвърди тази репутация със серия от подобрения по дизайна, проходимостта и технологиите.

Доказаната практичност се допълва от изключителна динамика и икономия на горивото, гама от забележителни технологии и свръхмодерен стил.
 

Здрава конструкция
Със способността да пренася до 1269 кг, да тегли до 3500 кг и да гази във вода с дълбочина до 800 мм, новият Ranger има уникални възможности.

Това е автомобил, на който можете да разчитате в най-суровата среда, за най-трудната работа и за който може да сте сигурни, че ще предоставя изключително усещане при шофиране, всеки ден.

*Максималният полезен товар зависи от избрания модел и наличността на пазара
**160 к. с. / 200 к. с. 4х4 с ос за теглене и ремарке със спирачка

Интелигентни технологии
Технология със сензорен и гласов контрол с Ford SYNC2, включваща нов 8-инчов цветен екран. Адаптивен автопилот с предупреждение за челен сблъсък, система за придържане в лентата, функция за разпознаване на пътните знаци и предупреждение към водача са важни нови характеристики, налични в предварително добре оборудвания автомобил.

Подобрения по двигателя и трансмисията, включително допълнения като автоматична система Stop/Start и нови крайни предавателни съотношения плюс нова система за електрическо сервоусилване на волана, допринасят за изключителен разход на гориво и емисии на CO2 от 6,5 л/100 км и 171 г/км, превръщайки новия Ranger в идеален избор както за работа, така и за удоволствие.
 

 

Сподели: