ford.bg
Преглед

Ford EcoSport е интелигентен, функционален, мощен и икономичен. Той е изцяло нов тип компактен SUV автомобил с усъвършенствана хендсфри технология SYNC и 1,0-литров двигател EcoBoost (Международен двигател на годината за три поредни години).

Интелигентен, защото е компактен отвън, а просторен и добре оборудван отвътре. Интелигентен, защото гама от забележителни технологии прави всяко
пътуване възможно най-комфортно и приятно. И интелигентен, защото свръхмодерните двигатели и трансмисии осигуряват удовлетворяваща динамика и изключителна икономичност.
 

#Ecosport4me

Проследи деня на любимите си instagram хора. Научи повече неща за тяхното ежедневие и начин на живот. Регистрирай се и участваш в томбола за тест драйв и уикенд за двама.

Натоварени градски пътища, малки места за паркиране, тесни странични улички...

Благодарение на интелигентния си дизайн EcoSport ги преодолява с лекота. Тази пъргавина и маневреност се съчетава с видимост: издигната позиция за шофиране дава на вас и пътниците ви впечатляваща гледка към пътя отпред и към света наоколо.

Ford
1,0-литровият 3-цилиндров бензинов двигател EcoBoost е продукт на изобретателен дизайн и интелигентни инженерни решения.

Всъщност революционната му технология осигурява както мощността на голям двигател, така и икономичността на по-малък: подвиг, който бе причината EcoBoost да печели престижната награда Международен двигател на годината за безпрецедентните три поредни години.

Ford
Сподели: