ford.bg
Технологии
Модерни технологии под ваш контрол

Технологията трябва винаги да има цел. А в новите C-MAX и Grand C-MAX целта е да се чувствате удобно, да сте свързани със света и да сте в максимална безопасност.

Затова вижте гамата забележителни технологии, които са лесни за ползване или просто работят за вас.
 

Ford
Вратата на багажника се отваря и затваря автоматично

Повдигащата се врата с хендсфри технология е безценна, когато ръцете ви са заети. Когато имате у себе си ключодържателя за безключов достъп (в чантата или джоба си), просто размахайте крак под задната броня и вратата на багажника ще се отвори или затвори автоматично.

Ford
Най-новата хендсфри технология

Опционалната технология Ford SYNC 2 с гласов контрол и сензорен екран отвежда съществуващата информационно-развлекателна система една стъпка по-нагоре с добавянето на 8-инчов цветен сензорен екран. Този дисплей с висока резолюция предоставя интуитивно управление на множество ключови функции, включително телефон, аудио, климатик и опционална навигация чрез глас или докосване.

Ford
Паркирането е още по-лесно

Технологията Активен асистент за паркиране ви помага да паркирате успоредно без ръце и ви улеснява при паркирането на перпендикулярни паркоместа (като многоетажни паркинги). Тази технология може да открие паркомясто и след това да управлява волана, докато влизате на заден ход. Функцията Помощ при странично паркиране ви предупреждава за препятствия, а Асистентът за излизане от паркомясто е предназначен да ви помогне с управлението на волана при излизане от най-тесните места.

Сподели: