ford.bg
Ford Mustang

Олицетворение на динамика и финес: Ford Mustang се предлага като купе или кабриолет с възможност за 2,3-литров двигател EcoBoost или 5,0-литров двигател V8. Емблематичният статус идва като стандартно оборудване.


Легендата се завръща

Емблематичен, мощен и динамичен: това е Ford Mustang.

Олицетворение на динамика, финес и икономичност, свръхмодерният дизайн на  Ford Mustang и върховите технологии се обединяват, за да претворят една легенда.

Изберете безпогрешно разпознаваемия силует на модела фастбек или обтекаемия профил на кабриолета, после посочете своето ниво на мощност: 2,3-литров EcoBoost или 5,0-литров V8.

 

Представяме ви Ford Mustang Купе

Въплъщавайки духа на Mustang в ултра модерна форма, издълженият преден капак на модела фастбек се снишава, за да намали въздушното съпротивление и помага на автомобила да пори въздуха с лекота. Предните сплитери увеличават притискащата сила и ви позволяват да се наслаждавате на забележителната динамика на Mustang. Отличителният дизайн на предните фарове и задните светлини заедно с други забележителни черти не оставят никакво съмнение относно идентичността на автомобила. С гама от най-новите технологии, всички предназначени да издигнат преживяването ви зад волана до нови висоти.

Ford
Ford
Mustang Кабриолет: създаден за открития път

Описан от Главния дизайнер на Ford Джоел Пиасковски като "красив хоризонтален куршум", Mustang Кабриолет е израз на чистата свобода на шофиране. С перфектни пропорции от всеки ъгъл, обтекаемата средна линия обвива отвореното пространство и го подчертава. Изцяло нов сгъващ механизъм позволява гюрукът да се сгъне за секунди дълбоко в купето, за да запази издължения външен вид и аеродинамичност на автомобила. Фино издигане на задната част спомага за създаване на притискаща сила, когато мощността и въртящият момент на автомобила са събуждат за живот чрез задвижването на задните колела. С вдигнат или свален гюрук, Mustang със сигурност ще остави трайно впечатление, където и да отидете.

Ford
Ford
Сподели: