ford.bg
Изцяло новият Ford Mondeo

Представяме ви изцяло новия FORD MONDEO

Лъскавият, впечатляващ, авангарден стайлинг създава динамичен силует: визуално доказателство за изключителната динамика и ефикасност на автомобила.

Съчетание от изискан, интелигентен дизайн, майсторска изработка и свръхмодерни технологии - това е най-усъвършенстваното Mondeo досега.

Открийте повече за дизайна, усещането при шофиране, динамиката и ефикасността, безопасността и сигурността на изцяло новото Mondeo.

За да изпробвате автомобила лично, свържете се с най-близкия дилър на Ford за тест драйв.

Вземете новия Ford Mondeo сега с FordCare! Научете повече за програмата.

Дългият списък с иновации включва технологията Dynamic LED

Интелигентни предни фарове, които се обръщат, когато въртите волана, и ви позволяват да виждате зад завоя. Вместо традиционни крушки, използват ултра-ефикасни LED светлини и включват осем различни режима на осветяване.
В резултат на това фаровете могат да реагират на заобикалящата ви среда, като ви дават различен режим на осветяване и интензитет, в зависимост от това дали шофирате в града, в провинцията или при неблагоприятни метеорологични условия.

Ford
Ford
Уникалният заден надуваем предпазен колан

Друга изключителна иновация е уникалният заден надуваем предпазен колан, който дава на пътниците на двете задни странични места изцяло ново ниво на защита с въздушна възглавница.

Ford
Сподели: