ford.bg
Разходи и функционалност

Практичен, неуморен, с ниски разходи
Изцяло новият Transit Connect осигурява гъвкаво товарно пространство до 3.6 куб.м. (4,4 куб.м., при сгъната предна седалка) и капацитет до почти 1000 кг полезен товар. Гениалните функции на Courier ще защитят едновременно товара и автомобила от тежките работни условия. И тъй като микробусът е проектиран като търговско превозно средство, е направен не само да е надежден, но и да сведе до минимум разходите за експлоатация
 

Товарно пространство

Новия Transit Connect е построен така, че да максимизира товарното пространство и товарната дължина (до 2.15 м. при L2 модели с преградна стена). Иновативната преграда с отвор за товарене на дълги предмети ще ви позволи да събирате товари с дължина до 3.0 метра в L1 и 3,4 метра в модели L2. Товаренето и разтоварването е замислено да бъде толкова лесно и безопасно, колкото е възможно.

Ford
Седалки

Новият Transit Connect се предлага с двойна пасажерска седалка, която ще ви позволи до 3-ма души в кабината на вана. Централната седалка може да се сгъва, предоставяйки ви равна повърхност, върху която да пишете или да използвате лаптоп.

Ford
Халки за укрепване на товар

Странично монтираните точки запазват пода на товарното пространство чист и са съвместими с DIN и ISO.

Ford
По-ярко осветена кабина за лесно и безопасно товарене

Осветлението в товарното пространство на Transit Connect е стандартно оборудване. Също така, ако ви е необходимо, можете да изберете опцията за LED осветление.

Ford
Лесно за почистване покритие на товарното пространство

Гумираното покритие ще помогне да запазите вашата кабина чиста и да избегнете ежедневните удари и ожулвания.

Ford
Дълги сервизни интервали

Всяка част и всеки компонент от новия Transit Connect е проектирана за максмилана издражливост и може да функционира по-дълго без поддръжка. Именно, поради този факт, сервизните интервали са удължени на 30,000 км. или на 1 година.

Ford
12-годишна гаранция на Ford за пробивна корозия

Като мярка за качеството на автомобила, изцяло новият Transit Connect идва с 12-годишна гаранция за пробивна корозия като стандарт.

Сподели: