ford.bg
Дизайн

Ван, който ще се гордеете, че притежавате
Едно търговско превозно средство има нужда да бъде практично и функционално. Но това не значи, че трябва да изглежда като "кутия на колела". Ето защо изцяло новия Transit Connect е проектиран да изглежда и да се чувства добре, независимо дали сте вътре в кабината или сте извън нея. С дръзкия си и съвременен стил, който създава поразителен и професионален имидж, това е ван, който ще сте горди да паркирате извън дома си в края на всеки работен ден.

Екстериор

Оформен от кинетичния дизайн на Ford, екстериорът на Connect притежава практичност и стил. Например, Connect има подобрена аеродинамика за по-голяма икономия на гориво и високотехнологични светлини за по-голяма видимост. Резервните части също са проектирани да бъдат лесни за обслужване и подмяна, с цел по-ниски оперативни разходи.

Ford
Ford
Ford
Интериор

Създаден, за да бъде практичен и здрав, изработен да се чувства толкова удобен, колкото е възможно: подобния на лек автомобил интериор е ергономично проектиран да постави всеки контролен уред и отделение за багаж близо до вас.

Ford
Ford
Цветове

Модерната цветова гама ще ви помогне да създадете добро впечатление за своя бизнес.

Ford
Midnight Sky
Ford
Frozen White
Ford
Panther Black
Ford
Blazer Blue
Ford
Race Red
Ford
Deep Impact Blue
Ford
Moondust Silver
Ford
Tectonic Silver
Сподели: