ford.bg
Ползи и разходи

Практичен, надежден и с ниски разходи
Courier може да е компактен, но с товарен обем до 2.4cu.m* ще получите 10% повече в сравнение с другите превозни средства от същия клас. Зад стандартната преградната стена, има място за европалет и впечатляващ капацитет от 660 кг. полезен товар. Гениалните характеристики на Courier ще защитят едновременно товара и автомобила от тежките работни условия. И тъй като микробусът е проектиран като търговско превозно средство, е направен не само да е надежден, но и да сведе до минимум разходите за експлоатация.

*Измерено в съответствие с ISO 3832 и метода VDA при автомобил оборудван със сгъваема преградна стена.
 

Товарно пространство

Новия Transit Courier е построен така, че да максимизира товарното пространство. Ако изберете сгъваемата преградана стена, заедно със сгъващата се до равна повърхност пасажерска седалка можете да увеличите товарната дължина 1,62 м. до 2,59м. Това ще ви дава възможност да прибирате по-дълги предмети като например стълби, тръби или дъски.

Ford
Халки за украпване на товар

Странично монтираните точки запазват пода на товарното пространство чист и са съвместими с DIN и ISO.

Ford
Easy-clean защита в областта на кабината и товарното пространство

Гумиарното покритие ще помогне да запазите вашата кабината чиста и да избегнете ежедневните удари и ожулвания.

Ford
По-ярко осветление

Осветлението в товарното пространство на Transit Courier е стандартно оборудване. Също така, ако ви е необходимо, можете да изберете опцията за LED осветление.

Разходи за експлоатация

Добре обмисления дизайн помага за свеждане на разходите до минимум. Изградената от няколко части задна броня, страничните лайстни и стратегически разположените предни и задни светлини, помагат за предотвратяване или намаляване на щетите при злополука. Това означава по-малко време и пари загубени за ремонти. Високото качество на изработка заедно с износоустойчивите части и компоненти помагат за удължаването на сервизните интервали, спестявайки ви време и пари.

Ford
Безмилостно тестван

Всички материали вътре в кабината са преминали през обширни тестове, за да се осигури максимална трайност. По-бавното износване означава, че вашият автомобил ще запази своя професионален външен вид за по-дълго, заедно с висока остатъчна стойност при препродажба.

Ford
Дълги сервизни интервали

Всяка част и компонент от новия Transit courier е проектирана за максимална издръжливост и може да функционира по-дълго без поддръжка. Ето защо сервизните интервали са на всеки 30,000 км или една година.

Ford
Поддръжка от специалисти във Ford Transit Center

Независимо дали сте собственик на един ван или цял автопарк, можете да разчитате че Ford Transit центровете ще ви помогнат да извлечете максимума от вашите превозни средства. Тези центрове са с персонал от специализирани експерти за продажби и обучени техници. Също така са оборудвани с всичко необходимо, за да осигурят поддържка и обслужване за вашите лекотоварните автомобили Ford, когато ви потрябва.

Сподели: