ford.bg
Пътно поведение

Ван, чието управление ще обикнете
Усъвършенствания дизайн на шасито, кормилната система и настроеното пътно поведение се комбинират, за да ви помогнат да се насладите на времето, прекарано зад волана на Transit Courier. Най-съвременните технологии също ще ви помогнат да направят ежедневното шофирането по-безопасно и по-лесно живот, докато другите системи максимизират икономията на гориво. Добавете отличната маневреност, която можете да получите само от малък автомобил и може би вече сте открили перфектния ван за вашия бизнес.
 

Технологии

Най-новите и усъвършенствани технологии, част от стандартното оборудване или достъпни като опции, ще направят работния ви ден по-лесен, по-продуктивен и по-малко стресиращ. Някои от тях пък защитават вас и ценната ви инвестиция: вашия ван.

Ford
Ford SYNC.

Ford SYNC ви позволява да контролирате вашата музика и да се обаждате или получавате обаждания по мобилния си телефон, с помощта на прости гласови команди. С тях можете лесно да избирате песни от USB или MP3/iPod ®, или когато стриймвате музика от вашия Bluetooth ®-съвместим телефон. Системата може дори да чете входящи текстови съобщения на глас **
Марката и логото на Bluetooth® са притежание на Bluetooth SIG, Inc. и всички случаи на тяхна употреба от Ford Motor Company Limited и свързани с нея компании са на основата на лицензно споразумение. Другите търговски марки и наименования са притежание на съответните им собственици.

Ford
По-лесно паркиране назад

Кошчета, ниски стени ... камерата за задно виждане показва каквото и да има зад вас на екран, вграден в огледалото за обратно виждане и се активира автоматично, когато изберете задна предавка. Системата показва също насоки, които да ви помогнат да паркирате в тесни пространства или товарните площадки.

Ford
Сензори, които премахват стреса от паркирането

Паркинг сензорите ви помагат да прецените разстоянието между вашия автомобил и препятствията, както пред вас така и зад вас. Когато сензорите засекат обект, те активират звуково предупреждение, което се усилва колкото повече се приближавате към него.

Ford
По-малко изморителни пътувания, по-икономични пътешествия

Круиз контролът и адаптивния ограничител на скоростта ви позволяват да държите вашия ван в предварително определени граници. Освен че ви помага да пестите гориво, системата ще намали възможността за превишаване на скоростта.

Комфорт и удобство

Чрез комбиниране на интелигентен, съвременен дизайн и технологии, които съществуват, за да служат на вашите нужди, новият Transit Courier е едновременно ефективно превозно средство и практичен, комфортен офис на колела.

Ford
Сигурен дом за всички ваши устройства

Докинг станцията е проектирана, за да държи вашият смартфон, MP3 плейър или навигация на сигурно място и включва удобен USB порт.

Ford
Сигурно място за вашите предмети

Подобно на всяко добро работно място, вашият ван е пълен с интелигентни отделения за съхранение. Дълбоката централна конзола включва пространство за A4 файлове, така че да са ви винаги под ръка. За допълнителна сигурност, отделението под пасажерската седалка може да държи лаптопа ви скрит. Дори панелите на предните врати могат да побират 1,5 литрови бутилки.

Ford
Отопляемо челно стъкло Quickclear

Тази функция е предназначена да ви помогне да потеглите бързо в мразовитите сутрини. Само натиснете бутона и системата може да размрази челното стъкло за секунди, дори навън да е под нулата.

Ford
Ford Easy-Fuel, против зареждане с грешен тип гориво

С Ford Easy-Fuel е почти невъзможно да заредите автомобила си с погрешно гориво. И тъй като системата за зареждане е без капачка, никога няма да се наложи да докосвате мръсна капачка отново.

Ford
Автоматични чистачки

Автоматичните чистачките започват работа в момента, в който открият, че предното стъкло е мокро, след това регулират скоростта си, за да се справят с всякакви атмосферни условия. Можете дори да избирате от шест нива на чувствителност, които определят колко вода се натрупва преди чистачките да се активират. Автоматичните чистачките са на разположение като опция с автоматични фарове (виж по-долу).

Ford
Автоматични фарове

Изцяло новият Transit Courier има сензори, които засичат липсата на светлина или когато има внезапна промяна в пътните условия. Например, ако влезете в тунел. Това автоматично кара фаровете да се включат, което може да направи шофирането едновременно по-лесно и по-безопасно. Автоматичните светлини са на разположение като опция в комплект с автоматични чистачки.

Сподели: