ford.bg
Дизайн

Усещане за лек автомобил с ефективността на ван
Новият Transit Courier има съвременен стил и комфорт на лек автомобил, каквито не сте очаквали в такъв практичен и ефективен ван.

Екстериор

Екстериорът на Transit Courier е едновременно стилен и практичен. Например, външния дизайн не само му придава съвременен вид, но и подобрява аеродинамиката, за да намали разхода на гориво. Впечатляващите, високотехнологични фарове също ви дават поодобрена видимост и са добре защитени от новите предна и задна броня. Заоблените предни ъгли помагат да се намали вероятността от удари и одрасквания при маневри в тесни пространства.

Ford
Ford
Ford
Интериор

Изработен да е удобен като в лек автомобил, интериора все пак е висококачествен, практичен и издръжлив, нещо което очаквате от търговско превозно средство. Новите седалки са едновременно износоустойчиви и ергономични, за да ви дадат максимална опора. Тяхната позиция е предназначена също така да постави всеки контрол и отделение за съхранение на предмети близо до ръцете ви, включително и интелигентната докинг станция "My Dock" в горната част на арматурното табло, в която можете да поставите мобилния си телефон, MP3 плейър или външна навигационна система.

Ford
Ford
Ford
Цветове

Модерната цветова гама ще ви помогне да създадете добро впечатление за своя бизнес.

Сподели: