ford.bg
Изцяло новият Courier

На пазара през 2014
Способен, надежден и с нисък разход на гориво, като всеки един ван Transit. Удобен, приятен за шофиране и пълен с интелигентни технологии също като лек автомобил Ford. Това е новият Transit Courier.

Компактните размери на микробуса го правя изключително маневрен, с един от най-добрите радиуси на завой в своя клас, ще можете да се справяте с тесните улички и тесни пространства за паркиране с лекота.

Но не се заблуждавайте от малкия вид Transit Courier; С товарно пространство от 2.4 куб.м.** ви дава 10% повече товарен обем в сравнение с други превозни средства от същия клас . Ако изберете сгъваемата преграда, заедно със сгъваема до равна повърхност пътническа седалка ще получите водеща в класа дължина от 2,59 м.

И колкото и често да ви се налага да спирате, то няма да е за гориво. Това се дължи на всепризнатите 1.0л. EcoBoost бензинови, и високотехнологичните 1.5л. и 1.6л. Duratorq дизелови двигатели, които ще ви предоставят забележителна икономия на гориво, заедно с изключително ниски емисии: до 3.7 л./100 км. и 97г/км. с автоматична Start-Stop система и ограничител на скосростта.

Най-новите технологични възможности, включително камера за задно виждане, паркинг сензори, и асистент за потегляне по наклон (заедно с много други), са там, за да направят всяко пътуване сигурно, лесно. Ford SYNC с гласови команди ще ви позволи да осъществявате и получавате телефонни обаждания „без ръце”. Системата дори може да чете вашите входящи текстови съобщения на глас.*


Find out more about the new Transit Courier and discover its design, driving experience, practicality and costs, performance and efficiency, safety and security, bodystyles and capacity, and models available.

*Заедно със съвместим мобилен телефон.
** Измерени в съответствие с ISO 3832 и метода VDA, при автомобил със сгъваема преградна стена.

Изтеглете продуктов каталог

Изтеглете ценова листа

Сподели: