ford.bg
Ползи и разходи

Максимална продуктивност. Минимални разходи за експлоатация

Изцяло новият Transit предоставя впечатляващи функционалност и гъвкавост. Което и междуосие, височина на покрива, или каросерия да изберете е гарантирано, че ще получите огромно товарно пространство и дължина на товарване. Оформлението на товарното пространство е специално проектирано, за да увеличи максимално наличното пространство. В резултат на това цялата гама има място за до четири европалета и до пет в L4 (Jumbo) модела. Страничните и задните врати са направени така, че да улесняват товаренето и разтоварването на вашия автомобил. И докато функционалността на новия Transit ще помогне на вашия бизнес да прави пари, ниските експлоатационни разходи ще ви помогнат да ги пестите.
 

Ford
Най-ефикасния начин да използвате товарното пространство

Товарната площ на изцяло новият Transit сега е по-добра от всякога. Ъгълът на страничните стени е променен, а покрива – повдигнат леко, за да се максимизира полезния обем. Всички микробуси са с около 300 мм. по-дълги, за да се гарантира побирането на стандартно дълги тръби, дъски, стълби ...

Ford
Повече място за дълги товари

Вашият ван лесно ще побере товар, който други ванове биха могли единствено на покрива. В действителност, изцяло новия Transit има повишена дължина на товарното пространство, така че в зависимост от модела, който изберете, можете да приберете товари с дължина до: 3,04 метра, 3,49 метра и 4,21 метра на нивото на пода, до преградната стена.

Ford
Стъпенка за по-лесен достъп

Широка стъпенка, с покритие против подхлъзване е интегрирана в задната броня, правейки достъпа по-лесен и удобен.

Ford
Халки за закрепване на товар

Странично монтираните точки спомагат за поддържане на пода на товарния отсек чист и са съвместими едновременно с DIN и ISO, също като стоманената преграда, която е част от стандартното оборудване.

Ford
По-ярко осветление

Новите светлини са много по-ярки от тези в предишните модели, и освен това са стандартно оборудване. Можете също така, ако е необходимо, да изберете опцията за ултра-ярко LED осветление. При превозно средство с такъв размер, това е изключително практична функция.

Ford
Надеждни странични врати

Когато имаш толкова много място за товар страничните врати са от жизненоважно значение и тъй като те често се използват много, целия механизъм е построен с идеята за максимална лекота на използване и дълготрайност.

Ford
Широко отварящи се задни врати

Издръжливите задни врати включват изолация на 360 градуса, която помага за намаляване на шума, прави затварянето по-сигурно и предотвратява навлизането на вода в товарната зона. В зависимост от модела, вратите могат да се отварят и „заключват” на 90 градуса. Светлоотразителните стикери от вътрешната страна на вратите осигуряват сигнал с висока видимост към останалите участници в движението, когато вратите са отворени на 90 градуса.

Ford
Дълги сервизни интервали

Всяка част и всеки компонент от новия Transit е проектирана за максмилана издражливост и може да функционира по-дълго без поддръжка. Именно, поради този факт, сервизните интервали са удължени на 50,000 км. или на 2 години.

Ford
12-годишна гаранция на Ford за пробивна корозия

Като мярка за качеството на автомобила, изцяло новия Transit идва с 12-годишна гаранция за пробивна корозия като стандарт.

Сподели: