ford.bg
Пътно поведение

Бъдете свързани

Където и да ви отведе вашата работа, новият Transit непрекъснато ще ви държи във връзка. Серията иновативни технологии ще направи шофирането и паркрането по-лесни. Освен това, в добре оборудваната кабина, можете да използвате прости гласови команди, за да се обаждате или да приемате обаждания докато шофирате. По този начин ще можете да вършите работа докато пътувате, с ръце на волана и с поглед към пътя.

Ford
Ford Sync

Ford SYNC ви позволява да контролирате вашата музика и да се обаждате или получавате обаждания по мобилния си телефон, с помощта на прости, директни гласови команди. Можете да използвате гласови команди, за да избирате песни от USB или MP3/iPod ®, или когато стриймвате музика от вашия Bluetooth ®-съвместим телефон. Системата може дори да чете входящи текстови съобщения на глас **
Марката и логото на Bluetooth® са притежание на Bluetooth SIG, Inc. и всички случаи на тяхна употреба от Ford Motor Company Limited и свързани с нея компании са на основата на лицензно споразумение. Другите търговски марки и наименования са притежание на съответните им собственици.
**Изисква AppLink.

 

Ford
По-малко изморителни пътувания, по-икономични пътешествия

Адаптивният круиз контрол ви позволява предварително да зададете скорост и след това я поддържа, докато не натиснете спирачката или газта. Чрез бутоните на волана можете да регулирате скоростта, докато шофирате.
В допълнение, регулируемият ограничител на скоростта ви помага да карате в рамките на предварително определени граница, която сте задали. Освен че ви помага да пестите гориво, системата може да сведе до минимум вероятността за превишена скорост. Двете технологии едновременно ви носят практическа полза и могат да направят дългите ви пътувания по-приятни.

Ford
По-лесно паркирана назад

Кошчета, ниски стени ... камерата за задно виждане показва каквото и да има зад вас на екран, вграден в огледалото за обратно виждане и се активира автоматично, когато изберете задна предавка. Системата показва също насоки, които да ви помогнат да паркирате в тесни пространства или товарните площадки.

Ford
Сензори, които премахват стреса от паркирането

Паркинг сензорите ви помагат да прецените разстоянието между вашия автомобил и препятствията, както пред вас така и зад вас. Когато сензорите засекат обект, те активират звуково предупреждение, което се усилва колкото повече се приближавате към него.

Комфорт и функционалност

Освен че ще ви предостави максимална полза и удобство, изцяло новия Transit е построен, за да направи вашата работата по-лесна. Превозното средство включва широка гама от гениални функции и технологии и веднага след като ги изпитате, ще се чудите как сте се справяли без тях.

Ford
Нови, по-удобни предни седалки

Седалката на водача е напълно регулируемa, заедно с волана, така че да намерите своята идеална позиция на шофиране. Има вграден подлакътник докато регулируемата лумбална опора и отопляеми седалки са опции. В действителност седалките едновременно отговарят на всички търговски стандарти за устойчивост и са удобни както тези, които ще намерите в лек автомобил.

Ford
Всичко, от което се нуждаете, за да работите в движение

Кабината е специално направена, за да ви помага във вашата всекидневна работа. Ако изберете двойна пасажерска седалка, например, средната седалка в серията Trend е снабден с разтегателна маса, която е достатъчно голяма за лаптоп или клипборд. Освен това има: скрито отделение за съхранение на вещи под двойната седалка с 93 литра пространство; отделение в арматурното табло за вашия мобилен телефон или MP3/iPod (включително ел. извод); жабка, в която можете поберете папки с размер A4, както и няколко удобни поставки за бутилки и чаши.

Ford
Система, която да ви забавлява и информира

Широк набор от усъвършенствани развлекателни и информационни възможности включват аудио/визуална система с DAB радио, CD плейър, USB порт, премиум високоговорители, мултифункционален дисплей, навигационна система с покритие за цяла Европа и Ford SYNC. Сателитната навигация ще бъде на разположение от септември 2014 година.

Ford
Странични огледала

Лесно е да повредите странични огледала, когато влизате или излизате от тесни пространства, или паркирате в тесни улици. Допълнителните електрически сгъваеми огледала могат да помогнат да се избегне това чрез сгъване с натискането на един бутон. И тъй като те са отопляеми, можете да потегляте по-бързо и по-безопасно в мразовитите сутрини.

Ford
Автоматични чистачки

Автоматичните чистачките започват работа в момента, в който открият, че предното стъкло е мокро, след това регулират скоростта си, за да се справят с всякакви атмосферни условия. Можете дори да избирате от шест нива на чувствителност, които определят колко вода се натрупва преди чистачките да се активират. Автоматичните чистачките са на разположение като опция с автоматични фарове (виж по-долу).

Ford
Автоматични фарове

Изцяло новият Transit има сензори, които засичат липсата на светлина или когато има внезапна промяна в пътните условия. Например, ако влезете в тунел. Това автоматично кара фаровете да се включат, което може да направи шофирането едновременно по-лесно и по-безопасно. Автоматичните светлини са на разположение като опция в комплект с автоматични чистачки.

Ford
Лесно за почистване товарно пространство

Издръжливото покритие на пода на товарното пространство е част от стандартното оборудване. Тази подложка предпазва не само пода на микробуса, но също така помага за намаляване на шума, докато шофирате. И тъй като това покритие се издига на 100 мм. от двете страни, е лесно чистене или измиване.

Ford
Ford Easy-Fuel, против зареждане с грешен тип гориво

Ford Easy-Fuel прави почти невъзможно да заредите автомобила си с погрешно гориво. И тъй като системата за зареждане е без капачка, никога няма да се наложи да докосвате мръсна капачка отново.

Ford
Регулируема кормилна колона

За да ви помогне да откриете най-удобната, идеална за вас позиция за управление, кормилната колона, лесно се настройва във височина и дълбочина.

Ford
Отопляемо челно стъкло Quickclear

Тази функция е предназначена да ви помогне да потеглите бързо в мразовитите сутрини. Само натиснете бутона и системата може да размрази челното стъкло за секунди, дори навън да е под нулата.

Сподели: