ford.bg
Дизайн

Проектиран да ви служи

Всеки милиметър от новия Transit е проектиран така че да направи вашия бизнес ефективен, конкурентноспособен и да намали разходите ви до минимум. Transit е по-способен, по-надежден и по-издръжлив от всякога. is made to help you run your business effectively, productively and cost-efficiently. The van is more capable, tough and durable than ever. Освен че новия дизайн вдъхва впечатляващ и модерен имидж, новия профил прави автомобила по-аеродинамичен и допълнително намалява разхода на гориво. Интериорът е стилен, комфортен, наподобяващ на лек автомобил. Но все пак това е Transit, практичен и построен така, че да ви служи дълго.
 

Ford
Екстериор

Външния дизайн на Transit съчетава съвременен дизайн с практическа насоченост. Например, подобрената аеродинамика помага да достави по-голяма горивна ефективност, докато високотехнологичните светлини дават по-добра видимост. Резервните части също са проектирани да бъдат лесни за подмяна, а сервизното обслужвате да е по-бързо, всичко това с цел по-ниски експлоатационни разходи.

Ford
Интериор

Създаден, за да бъде практичен и здрав, изработен да бъде колкото се може по-комфортен: интериор като в лек автомобил – проектиран да е ергономичен и да постави всеки един контролен уред близо до вас.

Модерни цветове

Модерната цветова гама ще ви помогне да създадете добро впечатление за своя бизнес.

Сподели: