ford.bg
Изцяло новият Transit

Изцяло новият Ford Transit е най-големият ван в новата гама . С богат избор от междуосия, кабини, височини на покрива, двигатели и други, тя ви предоставя широка гама от опции да изберете своето превозно средство . С една дума , какъвто и да са вашия бизнес и вашите изисквания, ще намерите Transit специално предвиден за тази работа.

Дългият списък с най-съвременните технологии включва Ford SYNC с Emergency Assistance, Адаптивен круиз контрол и Curve Control. Всички те са там, за да направят живота ви по-лесен като много от тези системи работят автоматично , оставяйки ви да се концентрирате върху по-важни неща .

Други технологии, като например интелигентно регенеративно зареждане, също дават възможност новите двигатели на Transit още по-ефективни.

Що се отнася до товарното пространство, колко би могло да ви трябва? Изцяло новият Transit има огромен максимален товарен обем до 15.1 куб.м. и способността да побере предмети с дължина до 4,2 метра (със стандартна преградна стена).

И каквото и да превозвате, подсилените ключалки и сложна алармена инсталация ще защитят едновременно товара ви и вашия автомобил.

Изтеглете продуктов каталог

Изтеглете ценова листа

Сподели: