ford.bg
FIESTA ST

 

Ако търсите чисто адреналиново изживяване, високо динамичният хечбек с три врати Fiesta ST вероятно е автомобилът за вас.

Ford
Изключителна мощност, впечатляваща ефективност

 

Fiesta ST може да ускори до 100 км/ч за шеметните 6,9 секунди. Тази опияняваща динамика се постига благодарение на прецизно тунингования 1.6-литров 180 PS EcoBoost бензинов двигател, който осигурява 20% по-голяма мощност от еквивалентните двигатели. Автомобилът постига и не по-малко впечатляваща, водеща в класа икономия на гориво и изхвърля само 139г/км CO2 емисии.

Ford
Най-динамичното шофиране в класа

 

Усъвършенстваната технология на Fiesta ST преобразува грубата му сила в динамично шофиране - което обаче винаги е под ваш контрол. Той е оборудван със специално тунинговано ниско шаси за прецизно управление; Векторно разпределение на въртящия момент - свръхмодерна технология, осигуряваща ви оптимално сцепление с пътя при взимане на завои, и Електронна програма за стабилност (ESP), която ви помага и при най-трудните пътни условия. В зависимост от това как шофирате, може да изберете измежду три режима на ESP: „Включена“, режим „широко приплъзване“ (без контрол върху сцеплението), или „Изключена“, без каквато и да е намеса. 

За да се гарантира, че динамиката на шофиране на Fiesta ST е водеща в класа, автомобилът бе подложен на обстойни изпитания, изминавайки над 5 000 км на световноизвестната писта Nürburgring Nordschleife в Германия.

Ford
Технологии, улесняващи живота ви

 

Fiesta ST е оборудван с безпрецедентен набор от интелигентни технологии. Например, системата Ford SYNC ви позволява да управлявате музикалните си устройства и мобилния си телефон с прости гласови команди - а има и други усъвършенствани функции, включително Системата за спешни случаи. MyKey пък ви позволява да ограничите функциите на автомобила, ако се наложи да я дадете назаем на някого.

Сподели: