ford.bg
Полезност и разходи

Трудолюбив и икономичен

Новият Fiesta Van притежава всичко, от което се нуждаете, за да бъде бизнесът ви начело, а с него текущите ви разходи ще бъдат възможно най-ниски.

Ford

 

Набор от практични функции са предназначени да ви помогнат да максимизирате полезния си товар и продуктивност:


 

- 1.0 куб.м товарно пространство

 

 

 

- DIN-съвместима преграда от пода до тавана

 

 

 

- Четири DIN-съвместими халки за закрепване на товара

 

 

 

 - Опция за теглич
Ford
Ван, който се нуждае от почивка само веднъж годишно

С дълготрайни компоненти, здрав дизайн и превъзходно качество на изработка, новият Fiesta Van е предназначен за дълготрайна употреба. Затова и интервалите за сервизно обслужване са зададени на 20 000 километра или 12 месеца.

Подобрена дълготрайност на компонентите за по-ниски разходи за поддръжка

Като увеличихме дълготрайността на компонентите и ги направихме по-лесни за достъп и ремонт, ние намалихме цената на притежание. 

Ето само някои от факторите, които увеличават дълготрайността:

 

 

 - 12-годишна защита против корозия: постигната чрез увеличаване броя на предварително облицованите панели в долната част от конструкцията на каросерията, използване за първи път на PVC покритие от долната страна на автомобила и защита на страничните протектори с восъчно покритие

 

 

 

  - Интелигентна система на запалване при всички TDCi автомобили: тя следи скоростта на двигателя при студено запалване и изключва стартера веднага щом двигателят бъде в състояние да работи самостоятелно

 

 

  - Интелигентната система на запалване намалява и случаите на отказ на стартера и помага на мотора и акумулатора да издържат десет пъти по-дълго.

 

Сподели: