ford.bg
Насладете се на пътуването
С бързо реагиращо управление и широк набор от функции за по-голям комфорт и удобство, всяка характеристика на новия Fiesta Van е предназначена да превърне работното пътуване в удоволствие.

Опционалните технологии, между които автопилот и сензори за паркиране, правят новия Fiesta Van по-лесен и по-приятен за шофиране, както и по-ефективен при работа.
Ford
Сензори, които изцяло премахват стреса от паркирането

Предназначени да ви позволят да паркирате по-уверено, опционалните паркинг сензори ви помагат да определите разстоянието между вашия автомобил и препятствията, които се намират пред или зад него. Когато сензорите засекат обект, те активират звукови предупредителни сигнали, които се учестяват, колкото повече скъсявате дистанцията.

Ford
По-тихо и спокойно купе

Подобренията в шумоизолацията на купето намаляват шума не само от двигателя, но и от вятъра и пътната настилка.

Ford
Комфортна температура във всякаква обстановка

Ефективните и лесни за употреба отоплителна и климатична система ви осигуряват трайно комфортна среда.

Ford
Следете разхода на гориво с бордовия компютър

Можете да следите точно колко гориво имате, за да знаете колко път още можете да изминете, преди да заредите. С бордовия компютър можете да видите и какъв е средният ви разход на гориво.

Ford
Ford SYNC. Усъвършенствана хендсфри технология

Една от интелигентните нови технологии на Fiesta Van е Ford SYNC, която ви позволява да управлявате музикалните си устройства и да осъществявате входящи и изходящи обаждания по мобилния си телефон, като използвате прости и директни гласови команди. Например, ако просто кажете „Обади се вкъщи”, системата ще набере домашния ви номер (при положение, че в списъка ви с телефонни номера на мобилния телефон е записано „Вкъщи”). Можете също така да използвате гласови команди, за да възпроизвеждате песни от USB или MP3/iPod®  устройство, както и стрийминг музика от мобилен телефон, съвместим с Bluetooth®. Системата дори ще прочете на глас текстовите съобщения, изпратени на мобилния ви телефон.* Ford SYNC е снабдена и с функция Спешна помощ. Макар и вероятността от инцидент да е незначителна, тази технология ще използва сдвоения ви мобилен телефон, за да се свърже със службите за спешна помощ и да ги уведоми за вашето местонахождение.

Ford
Висококачествен звук в движение

Цифровият радиоприемник и CD плейър са на Trend. Ванът има и изходи за iPod® и други музикални плейъри, така че можете винаги да пътувате с любимата си музика.

Ford
Ford Easy-Fuel за адекватно зареждане

Изобретателният отвор за горивото е направен така, че приема само правилният за вашия автомобил накрайник на маркуча, предотвратявайки скъпоструващата, но често срещана грешка да използвате погрешно гориво. А и никога повече няма да ви се налага да пипате замърсена капачка на резервоара.

Ford
Почистете бързо предното си стъкло с Quickclear

Тази хитроумна функция е предназначена да ви осигури бързо потегляне в мразовити утрини. Само докоснете бутона и системата ще разтопи леда или скрежа по стъклото за секунди, дори температурата навън да е под нулата.

Сподели: