ford.bg
Новият FORD KUGA 

Впечатляващ, ултра съвременен дизайн и стайлинг - вътре и отвън. Безкомпромисна динамика и безотказна икономичност. Внушителен списък с интелигентни характеристики, системи и технологии. И цялата практичност, гъвкавост и функционалност, която може да поискате.

Ако виждате възможности там, където другите виждат препятствия, ще видите безкрайните възможности, предоставени от новия Ford Kuga.


Технологии, които можете да контролирате с гласа си

Ford SYNC 3 ви позволява да сте постоянно свързани и да управлявате своя телефон, музика, навигационна система чрез интуитивни гласови команди или чрез 8-инчов цветен сензорен екран.

Можете дори да извикате списък на местни ресторанти, само като кажете „Гладен съм“, или да получите достъп до пътеводителя на Michelin, за да ви помогне да изберете и направите резервация за ресторант и хотел.

Wi-Fi свързаност е налична чрез точки за безжичен достъп до интернет с USB модем. А системата Помощ при аварийни ситуации на Ford може да ви помогне да се обадите на аварийните служби в случай на инцидент.

 

Паркиране и излизане от паркомясто без стрес

Чрез съчетание на различни технологии функцията Активен паркинг асистент прави повече от това да управлява волана при паркиране. Благодарение на Асистента за излизане от паркомясто, тя ви помага и да излезете от паркомясто.

Системата за успоредно и перпендикулярно паркиране локализира подходящо място за паркиране, когато наближите такова. След това тя автоматично управлява автомобила за влизане в това място, докато вие управлявате единствено педала на газта, предавките и спирачката (като следвате ясните, прости инструкции на екрана и звуковите сигнали).

Ford Kuga натиска спирачките вместо вас, за да ви помогне да избегнете сблъсък при ниска скорост на шофиране

Иновативната система за предотвратяване на сблъсъци в града ви помага да избегнете или смекчите сблъсък в бавно движещ се трафик или при скорост под 50 км/ч. Ако системата засече внезапно спиране на автомобила пред вас, тя автоматично прилага спирачките.

Сподели: