ford.bg
Динамика и ефективност

 Със своя високоефективен двигател и технологии за пестене на гориво новият Ford Fiesta има много икономичен разход, без да прави компромис с мощността или динамиката.

Ford
Предавателна кутия Ford PowerShift: по-приятно шофиране с по-малко гориво

 Съчетавайки удобството на автоматичната трансмисия с контрола на ръчната, тази шестскоростна автоматична предавателна кутия с двоен съединител сама избира следващата предавка, за да не губите мощност при смяната. Светкавично бързата и плавна смяна на предавките на PowerShift не само прави шофирането по-плавно и приятно, но и пести гориво и намалява CO2 емисиите в сравнение с нормалната автоматична предавателна кутия.

Ford
До 10% по-малко гориво с функцията Auto-Start-Stop

 Когато Ford Fiesta чака на светофара или работи на празен ход в задръстване, тази технология автоматично изключва двигателя (но продължава да подава захранване към важни системи като климатроника и радиото). В момента, в който сте готови за потегляне, тя отново включва двигателя. Идеална е за градско шофиране, защото може да намали разхода ви на гориво с до 10%.

Ford
Вземете най-доброто от своя двигател

 Новият 1,0-литров, 3-цилиндров, водещ в класа бензинов двигател с мощност 80 к.с. ви осигурява цялата мощност, която можете да очаквате от един стандартен 1,6-литров двигател, но изразходва 21% по-малко гориво. Така ще си спестите разходи по бензиностанциите.

Сподели: